Constructorul Lotus: "Am avut o viziune diferită de Team Lotus"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.01.2011
Dany Bahar, CEO-ul constructorului Lotus, susţine că a refuzat un parteneriat cu Team Lotus din cauza viziunilor diferite asupra viitorului.

Conflictul dintre constructorul Lotus şi Team Lotus ar fi putut fi evitat dacă britanicii ar fi ales un parteneriat cu echipa lui Tony Fernandes, prin care o singură echipă cu acest nume să participe în competiţie.

Ideea a fost discutata iniţial de cele două părţi, însă Dany Bahar (foto), CEO-ul grupului Lotus, susţine că acest parteneriat a fost imposibil din cauza viziunilor diferite asupra viitorului.

"Când am sosit (n.r - la Group Lotus) cu noua echipă de manageri am avut propriile noastre idei şi planuri. Nu este vina nimănui, nici a acţionarilor, nici a lui Tony Fernandes (n.r - şeful Team Lotus). Avem o viziune foarte clară privind viitorul. Ca în orice relaţii de afaceri, începi în termeni buni şi dacă se dovedeşte a fi benefic pentru ambele părţi continui. Dacă nu, te opreşti, este ca o căsătorie. Iar aceasta s-a dovedit a fi o relaţie fără succes", a declarat britanicul.

Conflictul dintre Group Lotus şi Team Lotus se va decide în sala de judecată la începutul verii, însă Bahar speră ca cele două părţi să ajungă la o înţelegere amiabilă înainte de propuntarea sentinţei.

"Nu cred că problema va fi rezolvată de curtea engleză. Cred că va fi rezolvată înainte de asta. Dar dacă trebui să mergem în sala de judecată vom merge, iar acţionarii noştri vor sprijini demersul", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru