Contractul lui Schumacher cu Mercedes GP expiră la finalul sezonului!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.06.2011
Ross Brawn a confirmat că Michael Schumacher are contract cu Mercedes GP doar până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire pentru 2012.

Michael Schumacher a revenit în Formula 1 anul trecut după o absenţă de trei sezoane la Mercedes GP, iar cele două părţi au afirmat că înţelegerea este valabilă timp de trei ani, până la finalul lui 2012.

Cu toate acestea, în mod surprinzător, presa internaţională a dezvăluit la Valencia că, în realitate, contractul lui Schumacher cu Mercedes GP expiră la finalul sezonului 2011, una dintre părţi având opţiunea de a prelungi unilateral înţelegerea pentru 2012.

Înaintea cursei de duminică, Ross Brawn, şeful Mercedes GP, a confirmat informaţiile în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune BBC, dezvăluind şi cine are opţiunea de prelungire a contractului. "Michael", a precizat britanicul.

Informaţia a condus imediat la speculaţii potrivit cărora Schumacher ar putea alege să se retragă din Formula 1 chiar la finalul acestui an, însă Norbert Haug, directorul Mercedes Motorsport, a exclus această ipoteză. "Schumacher spune că are un contract pe trei ani.

Până atunci nu ne gândim nicidecum la ce se va întâmpla ulterior", a precizat germanul.

Schumacher a avut parte de o revenire lipsită de rezultate promiţătoare, iar cea mai bună performanţă a fost locul patru obţinut în Marele Premiu al Canadei.

Via | Motorsport | Motorsport

Comentarii (8)

  • schumi
    e clar ca la finalul acestui sezon va pleca :( Cu siguranta ca au facut contractul pe 3 ani, dar probabil ca au ajuns la un consens ca trebuie totusi sa renunte.
    8 15
  • Schumacher
    Nu pleaca... Mercedes mai nou pune presiune pe el sa ramana!
    Au facut-o inca din pre-season testing. Restul ca pleaca sau ce mai scrie presa e BS.
    12 2
  • schumi
    singura greseala a lui schumi a fost aceea ca a reveni in f1 alaturi de brawn, o echipa de mijlocul clasamentului si acest lucru l-a tras foarte mult in jos.( POATE O SA VEDEM SI UN PODIUM CU SCHUMI, DAR MA-NDOIESC ). acum in formula 1 exista ( cum mai spune si un amic al meu ) ,,RED BULL SI ALTE CUTII,,
    9 8
  • Tincu Bogdan
    Schumacher
    La sfarsitul transmisiunii BBC a cursei i-au luat interviu lui Ross Brawn si acesta a precizat ca optiunea de prelungire este a lui Michael.
    4 0
  • Exact Bogdan
    Si se pare ca in aceeasi situatie este si Rosberg. Tocmai de aceea Paul Di Resta piloteaza pt Force India, in timp ce Hulkenberg este prezent in monopost la fiecare FP
    4 0
  • hellboy
    Daca doreste, sa ramana in F1 si nu la HRT
    Schumi e o legenda, deci ramane la latitudinea lui daca o sa ramana sau se retrage definitiv.
    Eu cred ca o sa ramana.
    4 1
  • Andrei Alexandru
    @2011
    Vedem la sfarsitul sezonului ce se va intampla cu Schumacher pentru ca atunci isi va analiza singur rezultatele si va trage linie. Parerea mea este ca daca masina nu arata cat de cat bine nu va mai concura doar de dragul de a se plimba cu masina. Totusi Mercedes pierd teren pe zi ce trece si nu se poate da vina pe piloti care cred ca incearca tot ce pot. Rosberg face ce poate, Schumacher la fel (chiar daca are cateva greseli personale care se puteau evita usor). Totusi Mercedes nu o dus asa de rau si nici eu nu cred ca ei se gandeau ca vor castiga titlul in primii 5 ani de cand au echipa.
    0 0
  • janick
    Mai sunt...
    ...si altii si ce-i drept, este loc de mai bine! Consilier tehnic si tot i-ar fi fost mai bine. Chiar la 80 de ani, cu acordul parintilor-inca nimeni nu s-a retras...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru