D'Ambrosio speră să concureze în sezonul 2013

de Daniel Popescu
Vineri, 07.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jerome D'Ambrosio şi-a exprimat speranţa că va concura în sezonul 2013 al Formulei 1, însă admite că misiunea este complicată de numărul mic de posuturi disponibile.

Numeroşi piloţi cu experienţă se luptă pentru cele numai patru locuri disponibile oficial în Formula 1 la Lotus, Force India, Marussia şi Caterham, iar ultimul nume apărut pe listă este cel al lui Jerome D'Ambrosio.

Belgianul a fost în acest an pilotul de rezervă al echipei Lotus şi l-a înlocuit pe Romain Grosjean în Marele Premiu al Italiei, afirmând că negociază semnarea unui contract pentru anul viitor, fără însă să menţioneze despre ce echipe este vorba.

"Nu totul este confirmat, încă lucrăm la asta. Este dificil şi vom vedea ce se va întâmpla, numai timpul va spune. Sezonul este încheiat, iar oamenii au totul în mâini pentru a lua deciziile", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.

Urmareste Automarket
El a admis însă că şansele de a concura în Formula 1 anul viitor sunt reduse din cauza faptului că există numeroşi piloţi de calibru care îşi caută echipe, mai ales că are dezavantajul unei singure curse în ultimul an.

"Este foarte dificil.

Sunt mulţi piloţi fără locuri. Unii experimentaţi, alţii mai puţin experimentaţi. Tot ce pot să spun este că iubesc cu adevărat Formula 1 şi mi-a plăcut foarte mult să fiu în monopost la Monza. Asta îmi place şi voi lupta pentru a rămâne în Formula 1", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru