Declaratii contradictorii pe tema revenirii lui Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.11.2009
Ross Brawn a catalogat drept fantezii ale presei speculatiile potrivit carora Michael Schumacher va concura pentru Mercedes in 2010, insa Norbert Haug a refuzat sa excluda aceasta posibilitate.

Nico Rosberg a fost confirmat luni la Mercedes GP pentru sezonul 2010, insa capul de afis al conferintei de presa a fost tinut de speculatiile privind o eventuala revenire a lui Michael Schumacher in Formula 1.

Pe de o parte, seful Ross Brawn a catalogat speculatiile drept o fanteziei a presei care nu va prinde contur, britanicul excluzand astfel aceasta varianta.

"Schumacher s-ar fi intors temporar pentru Ferrari, dar nu vrea sa inceapa o noua cariera", a declarat Brawn pentru publicatia germana Bild.

Pe de alta parte, Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, s-a marginit sa faca trimitere la declaratiile lui Brawn. "Cred ca trebuie sa traim cu aceste speculatii. Trebuie sa respectam ce a spus Brawn. Inteleg pe deplin ca aceste speculatii vor continua atata timp cat nu anuntam cine va pilota cel de-al doilea monopost", a precizat germanul.

In momentul in care jurnalistii i-au solicitat sa infirme categoric speculatii, Haug a fost evaziv in declaratii, spanand ca lucrurile se schimba foarte rapid in Formula 1.

"Cand poti sa spui ceva categoric in Formula 1? Brawn a fost foarte clar si nu am nimic de adaugat", a mai spus Haug.

Chiar daca sansele ca Schumacher sa revina in Formula 1 ca pilot titular sunt reduse, intarzierea celor de la Mercedes de a anunta coechipierul lui Rosberg este suspecta. In acest moment, presa internationala speculeaza ca Nick Heidfeld este principalul favorit sa ocupe al doilea loc in cadrul echipei, insa germanul nu este legat de nicio alta echipa dupa retragerea constructorului BMW din Formula 1.

Mercedes GP isi propune sa anunte coechipierul lui Rosberg cel mai tarziu in preajma Craciunului.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • :(
    de kimi nu se mai stie nik?:((
    0 0
  • Schu
    Sunt una dintre persoanele care stiu sigur ca Schumacher nu va reveniin competitie in veci, nici de dragul lui Brawn, nici a lui Haug, nici pentru bani, nici macar de distractie sau de amorul artei. Pur si simplu sunt niste lucruri nascocite de presa pt a vinde in perioada asta de sabat. Ideea Mercedes e de a merge pe o linie de piloti germani, parerea mea este ca totusi au nevoie de un pilot de top. Si ala nu e Rosberg. Nici Nick.
    0 0
  • In acest caz,
    concluzia ar fi ca, al doilea pilot al echipei Brawn GP, nu ar putea fi decat Kimi.
    0 0
  • ......
    .....Vise.Si eu imi doresc sa fie Kimi,dar....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru