Detalii inedite despre fracturile suferite de Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.08.2009
Doctorul personal al lui Michael Schumacher a oferit cateva detalii inedite despre fracturile suferite de pilotul german in cursa de motociclism din februarie, care ulterior l-au impiedicat sa revina in F1.

Michael Schumacher a fost nevoit sa isi anuleze revenirea in Formula 1 programata pentru Marele Premiu al Europei din acest weekend, dupa ce analize medicale amanuntite au dezvaluit ca germanul are inca probleme majore la gat.

Problemele au survenit in urma unui accident de motocleta suferit in luna februarie, insa la momentul respectiv nu au existat informatii detaliate despre natura leziunilor suferite de german.

Totusi, medicul sau personal a facut recent cateva declaratii socante despre ranile pe care Schumacher le-a suferit in acel accident.

"A avut o rana severa la cea de-a saptea vertebra a gatului, o franctura la prima coasta din partea stanga si o fractura la baza craniului. De asemenea, a avut o fractura capilara in partea stanga a craniului", a explicat Johannes Peil, medicul personal al septuplului campion mondial.

In urma deciziei lui Schumacher de a renunta la revenirea in Formula 1, Felipe Massa va fi inlocuit de Luca Badoer in Marele Premiu al Europei din acest weekend.

Via | London Evening Standard

Comentarii (2)

  • :)
    Nu pre as crede dr. exagereasza o fractura se vindeca in maxim 90 de zile
    0 0
  • -
    cred ca asa zisa revenire a fost mai mult o treaba de marketing si imagine. si acum scot pretexte
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru