di Resta il inlocuieste pe Sutil in antrenamentele din Australia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.03.2010
Paul di Resta va pilota monopostul Force India in prima sesiune de antrenamente libere din Australia in locul lui Adrian Sutil.

Force India a confirmat oficial ca ii va oferi oportunitatea lui Paul di Resta, pilotul sau de rezerve, de a evalua calitatile monopostului VJM003 in cadrul unei sesiuni de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu al Australiei.

Tanarul pilot scotian il va inlocui astfel pe Adrian Sutil in prima sesiune de antrenamente libere de la Melbourne, intrucat germanul cunoste foarte bine acest circuit.

"Avand in vedere performanta monopostului in Bahrain, aceasta este o oportunitate grozava pentru mine in acest moment. Nu am fost niciodata la Melbourne, dar voi merge miercuri pe circuit cu inginerii pentru a fi capabil sa fac o treaba buna pe parcursul sesiunii. Nu voi incerca sa realizez cel mai bun timp, pentru ca obiectivul meu este sa obtin cat mai multe informatii si sa invat", a declarat di Resta in cadrul unui preview al echipei sale.

Force India a confirmat de asemenea ca va introduce o serie de update-uri aerodinamice pentru monopostul VJM003 in acest weekend.

Via | Force India

Comentarii (1)

  • @admin F1 Champ
    clasarea si implicit punctele vor fi contabilizate ca fiind ale lui Sutil in sesiunea la care ia parte?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru