Di Resta nu participă în antrenamentele de la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.08.2010
Force India a anunţat că Paul di Resta nu va concura în prima sesiune de antrenamente libere de la Marele Premiu al Belgiei.

Conform planurilor iniţiale ale celor de la Force India, pilotul de rezervă Paul di Resta urma să participe în prima sesiune de antrenamente libere la cele mai multe Mari Premii.

Cu toate acestea, echipa a decis să mizeze pe aportul lui Adrian Sutil şi Vitantonio Liuzzi, întrucât circuitul de la Spa-Francorchamps necesită o reconfigurare a setărilor aerodinamice, la care se adaugă rafinarea noului sistem de evacuare implementat în Ungaria.

"Din păcate nu voi fi în monopost, întrucât Spa este un circuit unic. Avem ceva de muncă la podea şi la pachetul aerodinamic, aşa că este natural să le oferim piloţilor titulari mai mult timp pentru o evaluare corespunzătoare. Chiar dacă este greu să stai deoparte pe un astfel de circuit, sunt mulţumit de efortul echipei şi ducem o lupta importantă pentru a păstra locul şase în clasamentul constructorilor. Voi avea şansa mea la Monza şi o aştept cu nerăbdare", a declarat scoţianul în vârstă de 23 de ani.

Di Resta se referă la duelul celor de la Force India cu Williams, în condiţiile în care britanicii sunt în creştere de forma şi s-au apropiat la numai şapte puncte de echipa patronata de Vijay Mallya.

Via | Force India

Comentarii (1)

  • Nu-l vad bine pe Liuzzi la anul... Bine nu-l vad deloc=))
    Dar la anul n-o sa mai apara nici in F1.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru