Di Resta va fi penalizat cu cinci poziţii pe grilă la Monza

de Daniel Popescu
Sambata, 08.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta va suporta o penalizare de cinci poziţii pe grila de start a cursei de la Monza după schimbarea cutiei de viteze a monopostului Force India.

Esential 5 pozitii va pierde di Resta pe grila de start dupa schimbarea cutiei de viteze
10 pozitii pe grila este penalizarea primita de Maldonado pentru incidentele de la Spa-Francorchamps
Şansele echipei Force India de a reduce şi mai mult decalajul care o separă de Sauber în lupta pentru locul şase în clasamentul constructorilor au scăzut după ce echipa a anunţat că a fost nevoită să-i schimbe cutia de viteze lui Paul di Resta.

Decizia a fost luată după ce inginerii au constatat anumite defecţiuni la unitate la finalul antrenamentelor de vineri, iar efectul va fi penalizarea scoţianului cu cinci poziţii pe grila de start.

În schimb, Ferrari i-a liniştit vineri seară pe fani după ce a anunţat că problema întâmpinată de Fernando Alonso la cutia de viteze în a doua sesiune de antrenamente nu va avea ca efect o penalizare similară. Spaniolul a utilizat în antrenamentele de la Monza o cutie de viteze care îşi depăşise deja perioada de viaţă de patru Mari Premii cu scopul de a identifica fiabilitatea acesteia.

Urmareste Automarket
Totuşi, di Resta nu va fi singurul pilot penalizat la finalul calificărilor de sâmbătă: Pastor Maldonado va pierde nu mai puţin de 10 poziţii pe grilă după ce a primit o dublă penalizare la Spa-Francorchamps pentru că a "furat" startul şi s-a acroşat cu Timo Glock.

Via FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru