Doar şapte piloţi tutulari vor participa la testele de la Barcelona

de Daniel Popescu
Luni, 11.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Doar şapte piloţi titulari apar pe lista participanţilor la sesiunea de teste de la Barcelona de marţi şi miercuri, întrucât toate echipele mizează şi pe serviciile piloţilor de rezervă.

Esential 2 zile dureaza sesiunea de teste de la Barcelona
Circuitul de la Barcelona găzduieşte marţi şi miercuri o sesiune de teste la numai două zile după Marele Premiu al Spaniei, iar cele mai multe echipe au ales să mizeze pe serviciile piloţilor de rezervă.

Prin urmare, doar şapte piloţi titulari vor fi prezenţi pe circuit, iar printre aceştia se numără Nico Rosberg, Jenson Button şi Felipe Massa.

În plus, trei piloţi vor participa la sesiune pentru două echipe: Raffaele Marcielo va concura pentru Ferrari şi Sauber, Pascal Wehrlein pentru Mercedes şi Force India, în timp ce Pierre Gasly va fi prezent în cockpiturile monoposturilor Red Bull Racing şi Toro Rosso.

Ferrari şi Force India sunt singurele echipe care nu vor utiliza niciunul dintre piloţii titulari pe parcursul sesiunii, în timp ce Manor este singura echipă de pe grila de start care nu va participa la testele de la Barcelona.

Lista piloţilor care testează la Barcelona:

Echipa Marti, 12 mai Miercuri, 13 mai
Mercedes Nico Rosberg Pascal Wehrlein
Red Bull Daniil Kvyat Pierre Gasly
Williams Felipe Massa Alex Lynn
Ferrari Raffaele Marciello Esteban Gutierrez
McLaren Jenson Button Oliver Turvey
Force India Pascal Wehrlein Nick Yelloly
Toro Rosso Pierre Gasly Carlos Sainz Jnr
Lotus Pastor Maldonado Jolyon Palmer
Sauber Marcus Ericsson Raffaele Marciello



Comentarii (7)

  • Hm... deja vu... si anul trecut testa mai mult Rosberg decat Hamilton. Acesta isi va pregati setari pt Monaco in timp ce Hamilton se plimba prin principat cu noile McLaren P1 si Ferrari LaFerrari, lucindu-i in soarele moneghasc lantul de 1kg de ”haur” la gat...

    PS Mereu in F1 pilotul nr 1 al echipei are intaietate. Asa facea Senna, Schumacher & Co. El testeaza primul masina noua in intersezon, el are prioritate in teste. Daca el este obosit atunci testeaza altcineva. Intelegem ca la Mercedes nu exista Nr 1, insa nu stiu de ce in toate cele 3 sezoane de cand sunt coechipieri, dupa pauza dintre sezoane Rosberg urca primul in noua masina, el este mai activ in teste s.a. Asta desi campionul mondial este Hamilton...
    13 3
  • F1 Vision
    @dany: Pai si ce pazesti? Trimite-le repede un mail si schimba tu pilotul care va schimba intr-o zi de teste, pune-l pe Hamilton daca asa vrei tu. Haide repejor!
    7 6
  • F1 Vision
    @erata: "schimba" in "testa" lol.
    3 4
  • Cum stim noi de ce si cum aleg echipele ce pilot sa testeze....:))))
    7 0
  • Alonso nu participă pt că e ocupat să-l împace pe bossul McLaren_Mircea și să-i șteargă lacrimile.
    8 2
  • daniel
    Parca s-au inteles toate echipele. Merg la teste doar pilotii din linia a doua :)
    1 1
  • bine ca pilotii sunt *TUTUlari* .... ziaristi de tot rasul, se pricep doar sa stearga comenterii ....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru