Documentarul "Senna", proiectat gratuit la Cinema Scala!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.11.2011
Documentarul "Senna" dedicat carierei regretatului triplu campion mondial Ayrton Senna va putea fi vizionat gratuit la Cinema Scala vineri, 25 decembrie, de la ora 17:00.

Fanii Formulei 1 din România care se vor afla vineri în Bucureşti vor avea oportunitatea unică de a viziona la cinematograf "Senna", documentarul care dezvăluie amănunte inedite din viaţa şi cariera lui Ayrton Senna, triplul campion mondial care a încetat din viaţă în 1 mai 1994 în urma unui tragic accident.

Filmul va fi proiectat vineri, 25 noiembrie, cu începere de la ora 17:00, la Cinema Scala din Bd. Magheru nr. 2-4, iar intrarea va fi liberă în limita celor 870 de locuri disponibile în sală. De asemenea, filmul va fi proiectat tot vineri, dar de la ora 21:00, şi la Noul Cinematograf al Muzeului Român din cadrul Muzeului Taranului Român.

Proiecţia are loc în cadrul celei de-a 21-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Dakino, care se desfăşoară în perioada 21- 26 noiembrie la Cinematografele Patria, Scala şi Noul Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR) din cadrul Muzeului Tăranului Român.

Senna este unul dintre cei mai buni şi îndrăgiţi piloţi din istoria Formulei 1, reuşind să câştige trei titluri de campion mondial în 1988, 1990 şi 1991. Documentarul care îi poartă numele a fost lansat în Japonia la finalul anului trecut şi a ajuns în Marea Britanie în luna iunie, iar în vara acestui an a fost votat de public drept "cel mai bun documentar internaţional" la Festivalul Internaţional de Film Sundance, cel mai important festival independent de film din SUA.

Comentarii (6)

  • Nice!
    Pacat ca nu locuiesc in Bucuresti... l-am vazut de vreo 15 ori pana acum dar nu la cinema. E grozav!
    7 0
  • Senna - un campion in adevaratul sens al cuvantului
    Un film extraordinar despere un om deosebit !

    Este pacat ca din 1994 nu au mai existat astfel de PILOTI in Formula 1.
    Sper sa mai apara intr-o zi !
    7 2
  • Cristi-Tg.Mures
    Respect
    A fost si va ramâne nr.1 ! Lucru recunoscut si de ceei mai buni piloti
    4 2
  • SENNA THE BEST
    CEL MAI BUN, DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.
    3 0
  • Decembrie???
    Se pare ca domnul Daniel Popescu a luat-o inainte cu o luna! Asteapta cu nerabdare Craciunul, care oricum anul asta nu pica VINERI, conform titlului acestui articol.
    Asa ca dragi cititori Automarket, nu va faceti planuri sa mergeti la cinema pentru ca filmul a fost difuzat IERI, 25 NOIEMBRIE!
    Felicitari pentru proasta informare!
    0 0
  • kaniche
    FAIRPLAY
    Sunt un simpatizant al sporturilor cu motor in general si al lui Senna in special. Vreau sa le multumesc celor care au comentat pe acest subiect si sa ma alatur de ei .Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ayrton Senna. Datorita lui urmaresc si indragesc si acum Marele Circ!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru