Domenicali a vrut sa demisioneze dupa ratarea titlului cu Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.01.2011
Stefano Domenicali a dezvaluit ca a luat in considerare posibilitatea de a demisiona de la Ferrari dupa ce a ratat titlul mondial.

Ratarea titlului mondial de catre Ferrari in sezonul 2010 al Formulei 1 a condus la numeroase speculatii privind oportunitatea de a-l inlocui pe Stefano Domenicali de la conducerea echipei, in special ca urmare a strategiei eronate adoptate la Abu Dhabi.

Ipoteza nu a fost discutata in mod oficial de reprezentatii Ferrari, insa Domenicali a recunoscut ca s-a gandit la posibilitatea de a demisiona, fara a-si duce insa planul pana la capat.

"Dupa Abu Dhabi am ridicat personal aceasta problema. M-am intrebat daca este lucrul potrivit sa raman sau nu. Iau asta ca pe o datorie si nu sunt legat de scaun. Dar am ajuns la concluzia ca ar fi o greseala sa ma opresc. Cunosc echipa si cred ca sunt persoana potrivita sa capitalizez tot ce am sadit in ultimele luni. Din punct de vedere metodologic, am schimbat aproape totul la Maranello si sunt sigur ca in curand vom vedea rezultatele muncii depuse", a declarat italianul pentru publicatia La Repubblica.

Pentru Ferrari, sezonul 2011 se anunta unul dificil, in care va trebui sa lupte pentru titlu cu Red Bull Racing, McLaren sau Mercedes GP, motiv pentru care echipa a optat pentru o dezvoltare agresiva a noului monopost.

"Monopostul pentru 2010 a fost inceput de la zero (n.r - datorita schimbarilor de regulament tehnic).

Acum avem un punct bun de plecare si o schimbare de regulament, asa ca trebuie sa ne folosim la maxim imaginatia pentru a gasi solutii extreme", a adaugat el.

Via | La Reppublica

Comentarii (5)

  • pacat ca nu si-a dus planul pana la capat
    11 4
  • PACAT CA A RAMAS....
    12 5
  • Vertical
    Latinul tot latin , se suceste la jumatatea drumului si se mai razgandeste de 2 ori pana ia o decizie , atunci de ce mai povesteste daca tot nu a avut coloana vertebrala sa recunoasca ca gresit si sa plece , o sa fie sezon reusit 2010 pe langa ce va fi in 2011 pentru Ferrari .
    7 2
  • Marketing all the way si parca ceva nuante de politicianism dambovitean!
    5 0
  • Nici Koles nu ar fi muscat momeala "Webber" in Abu Dhabi. Adevarat sau nu o parte din vina ratarii titlului ii apartine lui Domenicali.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru