Domenicali: "Cine nu crede în titlu poate pleca de la Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.07.2010
Stefano Domenicali este convins că Ferrari este capabilă să câştige titlul în acest sezon, în ciuda rezultatelor modeste din ultimele curse.

Ferrari a câştigat doar patru puncte în ultimele două curse desfăşurate la Valencia şi Silverstone, chiar dacă monopostul F10 a beneficiat de un nou sistem de evacuare şi alte update-uri aerodinamice.

Scuderia ocupă numai locul trei în clasamentul constructorilor şi se află la 84 de puncte în spatele rivalilor de la Red Bull Racing, după ce în Marele Premiu al Marii Britanii a înregistrat cea mai slabă clasare cu ambele monoposturi din ultimii 32 de ani.

Cu toate acestea, şeful Stefano Domenicali rămâne încrezător în şansele echipei de a cuceri titlul mondial şi spune că cei care nu cred în acest obiectiv ar trebui să părăsească Ferrari.

"Ar fi mai bine ca cei care nu cred că putem câştiga titlul mondial să-şi caute un alt job. Nimeni nu cedează: mai sunt nouă curse şi orice se poate întâmpla. Va trebuie să ne facem treaba perfect, dar aceasta este filosofia Ferrari şi rezultatele vor veni", a declarat italianul pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Anterior, Ferrari a admis că următoarele două curse premergătoare vacanţei de vară din luna august ar putea fi decisive în lupta pentru titlul mondial.

Via | Ferrari

Comentarii (5)

  • rayn380
    Domenicali
    Tot mai mare este tensiunea in cadrul Ferrari, iar sefutzu Domenicali, este tot mai frustrat. Sigur are un ultimatum de la contele Monte, ca daca nu ia titlul nici anul asta, face aripi si zboara....Chiar este o mare tensiune si pe buna dreptate. Domenicali nu prea are autoritate. Prin aceasta declaratie vrea sa se dea "cocos" fata de cei din interior care l-au criticat probabil....Oricum, bafta, chit ca nu-s fan Ferrari, dar cam greu sa castige anul asta ceva. Ar insemna ca RBR cat si McLaren sa abandoneze cu ambii piloti, iar Ferrari sa ia numai 1-2, ceea ce este absurd. Evident ca poate am exagerat cu estimarea, dar chiar sunt in urma mult....
    12 8
  • ctlnmihai
    Domenicali: "Cine nu crede în titlu poate pleca de la Ferrari
    Domenicalli prin aceasta fraza(Cine nu crede în titlu poate pleca de la Ferrari) seamana cu d-nul Boc...Multa vorba si rezultate mai putin satisfacatoare.. Nu cu amenintari se face treaba ,dom'ne
    10 9
  • andrei
    Domenicali
    In ultimele doua doua curse Ferrari a fost ghinionista. Se poate intampla asta oricui de-acu inainte. Domenicali procedeaza asa cum ar face-o orice conducator in situatia data. De revenit va fi foarte greu dar trebuie sa se bata pentru victorii si puncte. La final tragem linie.
    10 9
  • rayn380
    completare
    Cu aceasta declaratie, Domenicali da oarecum dovada de "dictatorism" , ceva in stilul sefilor romani de pe la noi din firme....parerea mea...:)
    7 6
  • Domenicali
    Ferrari va lua titlul in 2010, porcii vor zbura cu covrigi in coada, Boc are 2 m inaltime, iar Udrea e virgina! Cam asa se traduce declaratia lui Domenicali!
    9 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru