Domenicali, multumit de performanta monopostului F60

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.03.2009
Stefano Domenicali sustine ca este multumit de performantele lui F60 in teste, insa admite ca fiabilitatea reprezinta cea mai importantaspect in noul sezon. Pe de alta parte, oficialul italian a fost surprins de evolutia peste asteptari din teste a echipei Brawn GP.

Seful Scuderiei Ferrari spune ca testele de la Barcelona de saptamana trecuta sunt pozitive, in ciuda mai multor probleme de fiabilitate pe care le-a intampinat echipa.

Italianul a admis totusi ca Ferrari trebuie sa analizeze cu atentie fiabilitatea, mai ales dupa experientele neplacute din startul sezonului 2008.

"In ultimele zile am fost la Barcelona pentru a urmari ultimul stadiu al sesiunilor de teste si am vazut o echipa foarte concentrata si determinata. Suntem multumiti de nivelul masinii noastre in ceea ce priveste performanta. Este evident ca mai avem de munca si trebuie sa ne concentram pe fiabilitate. Anul trecut am vazut cat de importanta este fiabilitatea. Trebuie sa lucram mult mai mult in aceasta directie", a declarat oficialul italian.

Domenicali nu a ramas impasibil la performantele remarcabile realizate de Brawn GP in cadrul testelor de saptamana trecuta. Cu toate acestea, seful de echipa crede ca este mult prea devreme sa dea un verdict in privinta sanselor dla victorie in Marele Premiu al Australiei.

"Nu vreau sa credeti ca evit un raspuns, dar este mai dificil ca niciodata sa spui ceva despre nivelul de performanta de pe pista.

Pana acum cateva zile a fost un echilibru grozav intre echipe diferite, dar apoi a urmat explozia celor de la Brawn GP. Performanta lor a fost incredibil de surprinzatoare si trebuie sa-i urmarim cu atentie", a adaugat el. "Credem ca facem parte dintre cele mai competitive echipe, dar inca sunt multi factori necunoscuti. Trebuie sa asteptam pana la Melbourne pentru a primi rezultatele".

Domenicali a exclus posibilitatea ca Ferrari sa se numere printre cele trei echipe despre care Flavio briatore a afirmat crecent ca incalca regulamentul tehnic. "Credem ca am aplicat regulamentul modificat dupa munca realizata de Overtaking Group Control impreuna cu FIA. Poate ca altii au o alta abordare. FIA trebuie sa elimine orice fel de dubii si sper sa faca asta rapid si clar".

Via

Comentarii (5)

  • Vom mai cunoaste clasamentele ?
    In anii trecuti apareau cele 2 clasamente: de etapa si cel general. Acum se primesc puncte si nu cunoastem pozitia in aceste clasamente...
    Va asteptam cu aceste date ...care totusi intereseaza...sau v-ati razgandit la a ne pune la dispozitie aceste clasamente...?
    Intr-un blog se vehicula faptul ca vom avea parte de numeroase surprize la inceputul F1Champ 2009...sa fie oare aceasta una dintre ele...?
    P.S. Acum dispunem si de punctajul acordat la stiri, asa ca putem sa ne verificam daca am primit punctele scontate !
    0 0
  • ferrari
    anul asta vor lua si titlul la piloti;)
    0 0
  • @hoyad
    In general ai dreptate, dar cred ca inca se mai lucreaza la site. Si eu astept cu multa nerabdare surprizele, clasamentele si alte puncte la foc automat (zicea Mircea acum cateva zile). I would say PATIENCE is all we need.
    0 0
  • lol
    avem si un nou admin? kelye? cam "ambiguu" pt postul unui admin:D
    0 0
  • @jondaniel
    Se faceau cateva teste pentru remedierea micilor probleme din cadrul sectiunii de comentarii. Acum ar trebui sa fie totul in regula. Si nu, nu scapati de mine chiar asa usor :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru