Ecclestone ar putea răscumpăra drepturile TV ale F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.05.2011
Bernie Ecclestone intenţionează să cumpere înapoi drepturile comerciale ale F1 împreună cu fondul de investii arab Aabar, potrivit Auto Motor und Sport.

Bernie Ecclestone insistă că fondul de investiţii CVC Capital Partners nu intenţionează să vândă drepturile de comercializare ale Formulei 1, în ciuda interesului manifestat de grupul media News Corporation.

Cu toate acestea, declaraţiile britanicilor ar putea fi doar de faţadă, în cazul în care informaţiile dezvăluite de publicaţia Auto Motor und Sport vor prinde contur.

Sursa citată susţine că Ecclestone este interesat să răscumpere de la CVC Capital Partners drepturile TV achiziţionate în 2006 împreună cu mai mulţi partneri. Printre aceştia se număra fondul de investiţii Aabr din Abu Dhabi, care deţine 9% din constructorul auto Mercedes şi 40% din acţiunile echipei Mercedes GP, dar şi Paddy McNally, care s-a retras recent din funcţia de director al departamentului de vânzări pe circuit al companiei Allsport.

Informaţiile nu au fost confirmate oficial de niciuna dintre părţile implicate, însă Aabar a dat noi semne că doreşte să-şi sporească implicarea în Formula 1.

Arabii au devenit recent sponsorii Scuderiei Toro Rosso prin intermediul băncii elveţiene Falcon Provate pe care o deţin.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru