Ecclestone ar regreta disparitia MP al Germaniei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.02.2009
Bernie Ecclestone sustine ca ar regreta decizia organizatorilor de la Hockenheim de a anula Marele Premiu al Germaniei din 2010.

La sfaristul lunii noiembrie a anului trecut, organizatorii circuitului de la Hockenheim au avertizat ca viitorul Marelui Premiu al Germaniei este in pericol din cauza situatiei financiare precare.

Acestia au dezvaluit ca vor fi obligati sa anuleze cursa de Formula 1 programata in 2010 in cazul in care Bernie Ecclestone nu isi va micsora pretentiile financiare.

La aproape trei luni distanta a sosit si replica lui Ecclestone, insa britanicul nu a suflat nicio vorba despre situatia financiara. "In trecut am fost implicat masiv la Hockenheim. As fi trist daca circuitul ar disparea din calendar. Este insa in intersul tarii sa pastreze unul dintre brandurile sportului. Avem mai multi oameni care vor sa organizeze curse decat putem noi sustine intr-un an", a declarat Ecclestone pentru Bild, sugerand astfel canu isi va reduce pretentiile financiare.

Marele Premiu al Germaniei este gazduit alternativ de circuitele de la Nurburgring (in anii impari) si Hockenheim (in anii pari).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru