Ecclestone confirmă negocierile pentru revenirea Turciei în calendar

de Daniel Popescu
Marti, 04.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone a confirmat că va "încerca" să readucă Turcia în calendarul Formulei 1 şi susţine că are "o mie de idei" pentru îmbunătăţirea competiţiei.

Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a reacţionat prompt la acuzaţiile lui Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, potrivit cărora este prea bătrân pentru a conduce competiţia.

Într-un interviu acordat publicaţiei italiene Gazzetta dello Sport, britanicul în vârstă de 82 de ani afirmă că are "o mie de idei" pentru îmbunătăţirea Formulei 1 şi confirmă negocierile pentru revenirea Turciei în calendarul competiţional.

"Nu mă simt de 82 de ani. Acum mă duc la Geneva, apoi la Istanbul să văd dacă putem readuce Marele Premiu al Turciei, iar apoi voi participa la Consiliul Mondial. Şi nu mă opresc aici, mai am o mie de idei. Arăt într-o formă chiar atât de proastă, la două săptămâni după un Marele Premiu al Statelor Unite pe care l-am vrut şi pe care într-un fel sau altul l-am creat?"

Urmareste Automarket
"Am 82 de ani şi nimeni nu poate nega asta, dar cu mult timp în urma obişnuiam să vorbesc cu un gentleman de 88 de ani când Montezemolo avea 40.
Numele lui era Enzo Ferrari. Credeţi-mă, la vârsta aceea mă făcea să tremur pentru că era teribil de dificil, incisiv şi clar"
, a declarat britanicul.

În plus, el afirmă că nu are niciun conflict personal cu Montezemolo, în ciuda declaraţiilor făcute de acesta la adresa sa. "Îi respect opinia, nu este nicio dramă. M-a atacat de mai multe ori, dar până la urma ne înţelegem unul pe celălalt", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • Ma bucur sa aud de Turcia,dar nu pot sa spun acelasi lucru despre acele "o mie de idei" pe care le mai are Bernie.Sper ca macar 999 din acele 1000 de idei sa aiba legatura cu incetarea implicarii lui in F1.
    3 1
  • S-ar putea sa-l plingeti dupa ce nu va mai fi
    2 3
  • Daca la conducerea F1 vine un om care pune sportul mai presus de orice, nimeni nu-l va plange pe Bernie. Bosorogul asta pune afacerile si politica mai presus de orice.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru