Ecclestone exclude salvarea echipei Sauber

de Daniel Popescu
Joi, 11.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone a exclus posibilitatea de a salva Sauber din situaţia dificilă în care se află, însă speră ca elveţienii să găsească rapid un sponsor.

Avem acorduri care ne obligă să tratăm toate echipele în mod egal.

Bernie Ecclestone
.
Sauber traversează o perioadă financiară dificilă, fiind în imposibilitatea de a-şi plăti furnizorii de componente, iar echipa are nevoie urgentă de un sponsor pentru a putea supravieţui pe termen mediu.

Bernie Ecclestone a exclus posibilitatea de a interveni personal pentru a salva echipa, însă speră ca elveţienii să găsească cât mai repede un sponsor care să le asigure resursele necesare.

"Avem acorduri care ne obligă să tratăm toate echipele în mod egal. Este o echipă bună şi sunt sigur că există mai mult de un cumpărător interesat. Nu vreau să-mi imaginez Formula 1 fără Sauber. În mod ideal, vor găsi un sponsor pe termen lung. Chiar şi companiile care vor să sprijine echipa pe termen lung ar fi binevenite. Echipa merită să fie ajutată", a declarat britanicul pentru postul britanic de televizune SkySports.

Situaţia financiară precară a echipei l-a determinat deja pe Matt Morris, şeful departamentului de design, să plece la McLaren, în timp ce Nico Hulkenberg a activat o clauză de contract prin care poate părăsi echipa în orice moment.

Presa internaţională speculează că Sauber negociază semnarea unui contract de sponsorizare cu miliardarul rus Boris Rotenberg, însă pe listă şi află şi numele conaţionalul său Roman Abramovich, care deţine clubul de fotbal Chelsea.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru