Ecclestone: "Înţelegerea cu Mercedes, aproape finalizată"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 13.05.2012
Bernie Ecclestone susţine că a ajuns în proporţie de 80% la o înţelegere cu Mercedes pentru semnarea unui nou Acord Concorde.

Alături de Williams, Mercedes este una dintre cele două echipe de top din Formula 1 care nu a semnat încă noul Acord Concorde, negocierile fiind în impas din cauza faptului că Bernie Ecclestone nu vrea să acorde bonusuri financiare şi pentru constructorul german.

În mijlocul speculaţiilor că Mercedes s-ar putea retrage complet din Formula 1 din această cauză, Ecclestone a dezvăluit la Barcelona că este foarte aproape să ajungă la un acord final cu germanii.

"(Înţelegerea este finalizată) în proporţie de 80%. În privinţa celorlalte 20 de procente vom ajunge curând (n.r - la un acord). Am vorbit cu mai mulţi manageri de la Mercedes şi sunt sigur că vom continua să vedem Mercedes în Formula 1", a declarat britanicul pentru publicaţia Bild am Sonntag.

În schimb, Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, a refuzat să facă orice comentariu pe tema negocierilor purtate cu Ecclestone. "Trebuie să-mi cer scuze, în acest moment nu vrem să oferim nicio informaţie în privinţa negocierilor", a precizat el pentru aceeaşi publicaţie.

Noul Acord Corcorde va intra în vigoare în 2013 şi va fi valabil până la sfârşitul sezonului 2020.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • bravo
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru