Ecclestone: "Renault are 4 oferte pentru vanzarea echipei"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.12.2009
Bernie Ecclestone a dezvaluit ca exista patru potentiali cumparatori ai echipei Renault, desi initial s-a vehiculat existenta a numai doi ofertanti.

Renault este pregatita sa vanda echipa de Formula 1, constructorul francez analizand in aceste zile ofertele pe care le-a primit in acest sens.

Pe parcursul saptamanii precedente, presa internationala a speculat intens ca Prodrive, condusa de David Richards, si Genii Capital, condusa de Gerard Lopez sunt singurii care si-au manifestat interesul pentru achizitionarea echipei.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a dezvaluit ca exista alti doi investitori interesati de echipa. "Richards concureaza impotriva mai multor oameni. Este vorba despre grupul condus de Grard Lopez, apoi este David Richards si alti doi oameni", a declarat britanicul citat de agentia de presa Reuters.

Anterior, Renault a anuntat ca va decide modul in care se va implica in Formula 1 in 2010 pana la sfarsitul acestui an. Consiliul de conducere al constructorului francez se va reuni in aceasta saptamana la Paris pentru a decide soarta echipei, iar Ecclestone spera ca situatia sa fie clarificata pana la Craciun.

"Nu cred ca este o graba, dar cu cat mai repede cu atat mai bine pentru toata lumea.

Sper ca intelegerea sa fie realizata in 10 zile si inainte ca toata lumea sa plece in vacanta de Craciun", a mai precizat Ecclestone.

Robert Kubica a semnat deja un contract cu Renault pentru sezonul urmator, insa nu este exclus ca polonezul sa devina liber de contract in cazul in care francezii vor renunta la echipa de Formula 1.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru