Echipa americană ar putea face un parteneriat cu Sauber sau Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.06.2010
Echipa americană care intenţionează să concureze în Formula 1 începând din 2011 ar putea iniţia un parteneriat cu BMW-Sauber sau Toro Rosso.

Alături de alţi parteneri de afaceri, Parris Mullins şi-a anunţat recent intenţia de a forma o echipă de Formula 1 cu care să concureze în competiţie începând din sezonul viitor.

Americanul a fost prezent în paddock-ul de la Montreal cu ocazia Marelui Premiu al Canadei şi a discutat cu reprezentaţii echipelor despre oportunităţile pe care le are pentru 2011.

Se speculează că intenţia americanilor este să realizeze un parteneriat cu BMW-Sauber sau Toro Rosso, întrucât cele două echipe utilizează motoare furnizate de Ferrari. De altfel, Ferrari a anunţat recent că vrea să concureze cu un al treilea monopost care să fie gestionat de o altă echipă, eventual americană.

Mullins nu a confirmat aceste speculaţii, însă susţine că a făcut progrese semnificative spre visul de a concura în F1. "Pe parcursul acestor trei zile progresul a fost uriaş. Sper să înregistrăm acelaşi progres şi între prezent şi Valencia, apoi vom vedea. Proiectul merge înainte.

Au apărut mai multe opţiuni. Am câteva idei şi au apărut mai multe propuneri. A fost un weeekend productiv", a mai declarat americanul.

FIA va desemna în luna iulie a acestui an cea de-a 14-a echipa care va completa grila de start a Formulei 1 în sezonul viitor.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Ferrari
    Imi pare rau de Alonso.Masina a ramas in urma.Sper ca vor evolua in cursa vitoare!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru