Echipele asteapta vineri raspunsul FIA

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.06.2009
FOTA asteapta vineri o scrisoare din partea FIA legata de pozitia oficiala a forului mondial in ceea ce priveste regulamentul tehnic pentru sezonul 2010.

Echipele care fac parte din FOTA au depus cu o saptamana in urma cereri pentru inscrierea in sezonul 2010, conditionate insa de semnarea Acordului Concorde pana pe 12 iunie si de renuntarea la implementarea unui buget maxim incepand din sezonul 2010.

Chiar daca Max Mosley a anuntat in presa ca nu este dispus sa faca niciun fel de concesii in privinta regulamentului, echipele asteapta inca un raspuns oficial al forului mondial.

Potrivit unor informatii neoficiale din paddock-ul de la Istanbul, echipele anticipeaza ca FIA va trimite vineri o scrisoare referitoare la pozitia oficiala in acest caz. In functie de raspunsul FIA, este posibil ca echipele sa se reuneasca in acest weekend intr-o sedinta a FOTA pentru a stabili urmatorul pas in negocierile cu forul mondial.

Via | F1-Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru