Echipele discută cu fanii despre îmbunatăţirea spectacolului în F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.07.2010
FOTA găzduieşte joi la Londra o întâlnire cu 150 de fani ai Formulei 1 în care vor fi analizate modurile în care spectacolul poate fi îmbunătăţit.

Formula One Teams' Association (FOTA) a decis să le ofere fanilor Formulei 1 şansa de a-şi exprima punctul de vedere în privinţa modului în care poate fi îmbunătăţit spectacolul.

Întâlnirea se va desfăşura sub aspectul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri, iar punctele de interes au fost trasate chiar de fani.

Subiectele de discuţie sunt în număr de şase şi vizează depăşirile, evidenţierea abilitaţilor piloţilor, noile echipe din competiţie, protecţia mediului înconjurător şi experienţa fanilor la curse, pe lângă o dezbatere privind inovaţia tehnologică în contextul reducerii costurilor.

FOTA va fi reprezentată la această întâlnire de Martin Whitmarsh (preşedintele FOTA şi şeful McLaren), Tony Fernandes (şeful Lotus Racing), Jock Clear (inginer de cursa la Mercedes GP), Luca Colajanni (purtătorul de cuvânt al Scuderiei Ferrari) şi Paul di Resta (pilotul de rezervă al echipei Force India).

Dezbaterea va avea loc la Londra cu începere de la ora 15:00 (ora României) şi este sponsorizată de Banca Santander, unul dintre sponsorii principali ai Scuderiei Ferrari.

Via | James Allen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru