Echipele nu au cazut de acord asupra reducerii costurilor

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.07.2009
Cele 13 echipe care vor concura in sezonul 2010 al Formulei nu au ajuns inca la o intelegere in privinta reducerii costurilor, insa diferentele de opinie vor fi clarificate in urmatoarele zile.

Sediul central al FOTA de la Geneva a gazduit miercuri o intalnire intre echipele organizatiei, Williams, Force India si cele trei noi echipe admise in F1 in 2010, USF1, Campos si Manor.

Reprezentatii celor 13 echipe sperau sa semneze un acord referitor la reducerea costurilor in Formula 1 pentru urmatorii doi ani, insa acestia nu au reusit sa ajunga la o intelegere finala in privinta tuturor aspectelor financiare.

O sursa din cadrul FOTA a anuntat insa ca diferentele de opinie sunt minore si sustine ca toate problemele vor fi rezolvate in cateva zile. "A fost un dialog foarte deschis si acum mai sunt doar cateva probleme minore care trebuie rezolvate", a declarat sursa FOTA.

Dupa ce echipele vor smena acordul in privinta reducerii costurilor, acestea vor fi in masura sa semneze si noul Acord Concorde. Un anunt oficial in aceasta privinta este asteptat in preajma Marelui Premiu al Ungariei de saptamana viitoare.

Via | Autosport

Taguri: FIA, FOTA, regulament

Comentarii (1)

  • @admin
    Mario Theissen apare in acesta stire. Nu trebuia punctat?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru