Ecran gigant la Silverstone pentru finala Cupei Mondiale

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Spectatorii Marelui Premiu al Marii Britanii din 2010 vor avea ocazia sa urmareasca in direct finala Cupei Mondiale la fotbal pe un ecran gigant amplasat pe circuit.

Potrivit calendarului FIA, cursa de la Silverstone din 2010 va avea loc in aceeasi zi cu finala Cupei Mondiale la fotbal, ce se va desfasura anul viitor in Africa de Sud.

Ingrijorati ca vanzarile de bilete ar putea marca un trend descendent cauzat de fanii care nu vor sa rateze meciul care va decide cea mai buna echipa de fotbal a planetei, organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii pregatesc un spectacol deosebit pentru cursa de la Silverstone din sezonul urmator. Astfel, acestia vor amplasa un ecran gigant pe marginea circuitului, pentru ca spectatorii sa poata urmari in direct finala Cupei Mondiale imediat dupa incheierea cursei de Formula 1.

Strategia adoptata de organizatori pare deja sa dea roade, intrucat au fost vandute deja aproape 6500 de bilete in numai 24 de ore de la punerea acestora in vanzare.

Nu este pentru prima oara cand Silverstone apeleaza la aceasta strategie, o coincidenta similara de program fiind intalnita si in 2006, cu ocazia Cupei Mondiale din Germania.

Via | Sporting Life

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru