Epsilon Euskadi a început testele în tunelul aerodinamic

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 05.08.2010
Echipele care vizează un loc în Formula 1 în sezonul următor încep să îşi pregătească terenul pentru 2011. Spaniolii de la Epsilon Euskadi au început deja testele în tunelul aerodinamic.

Una dintre cele trei echipe care speră să ocupe cel de-al 13-lea loc în lista echipelor pentru 2011 a început să-şi testeze monopostul la scară redusă în tunelul aerodinamic. Este vorba de spaniolii de la Epsilon Euskadi, cei despre care presa internaţională susţine că au cele mai mari şanse la locul vacant de pe grilă.

"Săptămâna trecută am pus un model la scară mică în tunel. Testele au fost OK. Designul e destul de avansat", susţine Sergio Rinland, care a lucrat anterior ca inginer la Williams, Brabham, Forti, Benetton, Sauber şi Arrows. Oficialul echipei iberice a confirmat faptul că nu există încă piloţi stabiliţi pe cele două poziţii ale echipei. "Nu avem absolut nicio idee despre piloţi. Dar ar fi fantastic ca Esteban Guerrieri să îşi facă loc prin noi în Formula 1. Dar, aşa cum am spus, nu am avut până acum pe masă acest subiect", încheie oficialul Epsilon Euskadi.

Conform informaţiilor care circulă prin paddock, celelalte două echipe cu şanse sunt Stefan GP şi Villeneuve/Durango, toate urmând să apară în faţa FIA în cursul săptămânii viitoare pentru audieri preliminarii.

Comentarii (5)

  • Schumy fan 4 ever
    Off... Altii? Unde sunt zilele cand radeam de Minardi??? In sezonul 2010 avem 3echipe "parazit", la anul mai adaugam una. Bravo Bernie!
    3 2
  • nu parazit , pericol
    Parazit ar fi bine sa fie , dar sunt un pericol pentru ceilalti , atat de lente sunt , jenant .
    4 1
  • =))
    jaloane nene:))...sau mai bine zis sicane mobile=)))))
    0 1
  • ?
    Si cu cele 3 slabe de anul asta ce se intampla?Care ramane si care pleaca?
    0 0
  • Schumy fan 4 ever
    @supersonic_10001 care nu marca banu'.... :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru