Hispania ar putea fuziona cu Epsilon Euskadi

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.08.2010
Hispania Racing ar putea fuziona cu Epsilon Euskadi în sezonul 2011, în cazul în care ultimii nu vor fi acceptaţi pe grila de start.

Epsilon Euskadi este una dintre favorite pentru a ocupa ultimul loc pe grila de start disponibil pentru sezonul 2011, însă trebuie să convingă FIA că dispune de resurse mai bune decât Stefan GP şi, mai ales, Durango, care s-a aliat recent cu fostul campion mondial Jacques Villeneuve.

Conştientă că accederea în Marele Circ nu este deloc asigurată în acest moment, echipa spaniolă ia în calcul şi o fuziune cu Hispania Racing, cea mai slabă echipa din sezonul 2010.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de agenţia de presă EFE, Joan Villadelprat, şeful Epsilon Euskadi, s-a întâlnit recent cu Jose Ramon Carabante, proprietarul Hispania, pentru a analiza detaliile unei eventuale fuziuni.

Speculaţiile sunt întărite de faptul că Hispania Racing a renunţat la contractul cu constructorul Dallara şi trebuie să-şi realizeze singura monopostul pentur anul viitor, în timp ce Epsilon Euskadi dispune de facilităţi impresionante la fabrica pe care o deţine în Spania.

Singurul impediment rămâne  cel financiar, întrucât Hispania are probleme financiare, în timp ce Epsilon Euskadi nu a reuşit să atragă încă suficiente fonduri pentru o eventuală participare în Formula 1.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru