F1 Champ: Castigatorii etapei a patra

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 18.04.2010
Va prezentam lista castigatorilor din cadrul celei de-a patra etape a concursului F1 Champ.

Cursa de la Shanghai din acest weekend a fost probabil cea mai spectaculoasa din acest debut de sezon, ploaia condimentand desfasurarea ostilitatilor cu numeroase depasiri si dueluri roata la roata.

In acest context, clasamentul general al cursei nu a avut foarte mult legatura cu grila de start, cei mai dezavantajati de situatie fiind cei doi piloti ai echipei Red Bull, intrucat Sebastian Vettel si Mark Webber au castigat numai 600 si, respectiv, 460 de puncte.

Jenson Button si Lewis Hamilton si-au trecut in cont cate 1000 puncte, ultimul egalandu-si coechipierul gratie bonusului acordat pentru cel mai bun timp realizat pe parcursul cursei.

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Castigatorii celei de-a patra etape a concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro. Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 Champ - Etapa 4" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a patra poate fi vizualizat aici.

Iata lista castigatorilor celei de-a patra etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  LilianaFrunza
 7914  100 RON si tricou F1 Champ
 2  Raikkonenk84  7807  Tricou F1 Champ
 3  DEMOnick  7795  Tricou F1 Champ

 

Conform regulamentului, la finalul celor patru etape desfasurate preponderent in Asia au avut loc cateva schimbari in grupele valorice ale concursului F1 Champ.

Schimbarile sunt evidentiate in panoul de control (necesita logare) al fiecarui user din cadrul consursului F1 Champ si intra in vigoare incepand cu Marele Premiu al Spaniei.

Modificarile au fost efectuate in conformitate cu clasamentul general disponibil pe site-ul oficial al Formulei 1 (clasament piloti | clasament echipe). Incepand din aceasta etapa, grupele valorice vor fi modificate la finalul fiecarei curse in functie de clasamentul general al Formulei 1.

Comentarii (16)

  • Bravos!
    Felicitari castigatorilor! Rosberg a facut digerenta etapa asta. Am terminat "my best" sezonul acesta pe 21 :D Si felicitari lui mad79 pt ca a reusit sa ma depaseasca azi :))
    5 5
  • puncte?
    De ce nu se raspunde la multele solicitari privind punctajul din prima sesiune de antrenamente domnii admin?
    Trebuie ceva mai mult decat simple sesizari?
    4 2
  • premiantilor
    Ati facut o treaba buna. Felicitari.
    2 1
  • situatie ridicola...
    Am inteles ca degeaba solicitam reglementarea acordarii punctelor "pierdute" din sesiunea de antrenamente libere 1...., insa m-am gandit ca d-nul Daniel Popescu (ca administrator si redactor a acestei sectiuni Automarket), ar fi putut sa ne gratuleze cu scuzele de rigoare vis-a-vis de neputinta corectarii acestei situatii. Poate pentru unii dintre useri le vor fi necesare aceste puncte la sfarsitul campaniei... Acesta este singurul interes in aceasta "lupta" surda..., care pentru noi a devenit ridicola !
    Pentru cei ca au citit aceste postari personale, le multumesc pentru timpul acordat.
    10 0
  • Felicitari castigatorilor !
    Felicit cei trei castigatori de astazi, pentru perspicacitatea si rabdarea avuta in alegerea itemilor !
    4 0
  • F1 Champ
    Si eu am fost penalizata cu cele 55 de puncte neacordate lui MSC in prima sesiune de antrenamente + diferenta de puncte pentru Mecedes GP, iar asta ne sanctioneaza mai tarziu in campionat si poate face departajarea la un moment dat. Cred ca meritam un raspuns si o solutie.
    5 1
  • Shhhh
    Shhhh... inginerii lucreaza la o solutie pentru pb cu punctele ;)))
    4 0
  • Campionat
    Lucrurile tocmai devin si mai interesante in campionat cu noua grila de itemi pentru fiecare cursa ;)
    2 0
  • O precizare!
    In legatura cu punctele pierdute in prima sesiune de antrenamente (MSC) trebuie sa trimiteti un e-mail organizatorilor F1 Champ conform regulamentului:
    9. Comunicarea cu organizatorii

    9.1 Organizatorii F1 Champ nu vor lua in considerare nicio plangere, contestatie sau dezaprobare afisata pe site. Comunicarea oficiala cu organizatorii se va face exclusiv prin e-mail, pe adresa f1champ@automarket.ro. Raspunsurile si hotararile organizatorilor sunt definitive si irevocabile.

    Dar se pare ca nu o sa se schimbe nimic :D
    3 0
  • Felicitari, cu Red Bull iara nam avut succes!
    2 0
  • inginerii de la F1 Champ
    Care ingineri lucreaza pentru problema cu punctele??? Aia din F1 sau aia de la F1 Champ???
    Si ... stiti cum e: una e sa lucrezi si alta e sa si realizezi ceva ...

    Inainte de MP Malaieziei, exact inainte de practice 1 s-a bulit clasamentul general din F1 Champ si am trimis mail la inginerii de la F1 Champ.
    Mi-au raspuns ca e doar o problema de afisaj si se va rezolva. Pana la urma "problema de afisaj" (la monitorul meu sau a site-ului??? ) s-a rezolvat si a aparut clasamentul corect (cel putin coincideau castigatorii publicati in stirea similara acesteia de la etapa MP Australiei cu cei afisati in F1 Champ la etapa Australia.

    Sincer acum chiar nu mai am chef sa trimit un mail in care sa le mai zic inca o data inginerilor ca Schumi a iesit in practice1 MP Chinei pe 4 si nu pe 7.
    Si ce rost ar avea daca pe toate stirile despre evenimentele MP Chinei se ridica problema punctelor si nimeni dintre inginerii F1 Champ nu scrie doua randuri: se poate rezolva sau nu. Probabil "lucreaza" intens.

    Poate inginerii din F1 Champ nu realizeaza dar concursul are o lipsa destul de serioasa de credibilitate in urma acestor probleme cu punctele.
    Chiar trebuie sa stam dupa fiecare etapa sa verificam daca au introdus corect ordinea pilotilor si daca au fost calculate corect punctele, conform Regulamentului.

    Super tare ca in stirea de mai sus Daniel Popescu face referire la Regulament si ne scrie ca au fost modificate grupele valorice conform acestui Regulament.
    Care Regulament stimate domn? Ala pe care inginerii F1 Champ nu il respecta.

    Oricum, la problemele aparute, care indica un soft pentru F1 Champ destul de slabut, faptul ca se vor schimba grupele valorice dupa fiecare etapa de F1 va genera o foarte mare "distractie" pentru inginerii F1 Champ.
    Insa si o mai mare distractie pentru participantii la F1 Champ. Aia de a ii verifica pe ingineri.

    La final sincere felicitari castigatorilor de etapa pentru inspiratia alegerii pilotilor si echipelor si leaderilor din clasamentul general.

    PS "Succesuri" inginerilor de la F1 Champ.

    PS2 Daca inginerii F1 Champ sunt "ocupati" pana peste cap cu problema punctelor de la practice1 MP Chinei poate apare alticeva si scrie doua randuri participantilor la F1 Champ care au tot scris de problema punctelor pe toate stirile.
    Asa de amorul profesionalismului si a Regulamentului.
    4 1
  • pct pierdute
    OK. Acum am trimis si mail.
    Sa vedem ce vor raspunde organizatorii (?)
    2 0
  • @ally_great & ceilalti "pagubiti"...
    Am aceeasi problema cu punctarea lui MS si a MercedesGP din prima sesiune de antrenamente..., problema este ca poate pentru cineva vor conta aceste puncte la sfarsitul concursului...
    Eu sunt convins ca dintr-o asemenea greseala am ratat sezonul anterior TOP20 si implicit faimosul tricou (am terminat pe 21 !)... Nici atunci si sunt convins ca nici acum niciunul dintre administratorii acestui site, nu vor spune nimic, nici macar vreo scuza, dimpotriva au fost sterse si commenturile noastre ! Dar vorba noastra stramoseasca : "Cainii latra, ursul trece...!"
    7 0
  • plictisitor
    Sincer spun ...tot mai plictisitor e concursul asta...premii tot mai mici , reclama pe site tot mai multa
    0 2
  • pct antrenamente 1
    Dragi participanti, iata pozitia oficiala a adminilor acestui site:
    "Buna ziua,

    Clasamentul final al primei sesiuni de antrenamente libere din Marele Premiu al Chinei a fost publicat eronat pe mai multe site-uri internationale, din cauza unei erori de afisare in modulul de live-timing oferit jurnalistilor de la Shanghai de Formula One Management.

    Din nefericire, aceasta eroare s-a perpetuat si asupra clasamentului publicat pe site-ul Automarket.ro si, implicit, asupra punctelor acordate in concursul F1 Champ pentru acest eveniment. In ciuda eforturilor depuse, eroarea nu a putut fi rectificata ulterior intrucat clasamentul final al celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere fusese deja publicat pe Automarket.ro, iar modifcarea punctajului ar fi alterat punctele castigate si in celelalte evenimente oficiale.

    Ne cerem scuze pentru aceasta eroare de calcul si va asiguram ca am luat masurile necesare pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

    Va multumim pentru intelegere,

    Daniel Popescu,
    redactor Automarket Formula 1."
    1 0
  • mda
    Mie nu imi pare a pozitie oficiala ce ai postat tu. E un mail trimis tie.

    O pozitie oficiala ar fi o stire in care sa CONFIRME ca au introdus ordinea pilotilor gresita de pe alte site-uri si nu de pe cel din Regulament si sa ofere o solutie viabila celor care au fost afectati de calculul eronat al punctelor. Poate unul sau mai multi concurenti ar fi fost in primii 3 in etapa din China sau la final in primii 10 si nu vor mai fi datorita aceste greseli.

    Si am zis sa ma abtin sa mai scriu comentarii critice vazand ca in ciuda a ceea ce am tot scris nu se misca nimic INSA am primit pe mail ECHIPA IDEALA din F1 CHAMP pentru China.

    Stimati organizatori, chiar daca e un mail care aduce doar informatii si nu implica nimic "oficial" in concurs, va scriu ca ATI DAT-O IN BARA IARASI.

    ECHIPA VOASTRA IDEALA DE LA MP CHINEI ESTE CALCULATA NU PE BAZA GRUPELOR DE PILOTI SI ECHIPE IN VIGOARE LA MP CHINEI CI, SURPRIZA, PE BAZA GRUPELOR CARE S-AU MODIFICAT SI VOR FI IN VIGOARE INCEPAND LA MP SPANIEI.

    AM SCRIS MARE POATE SE VEDE MAI CLAR.

    ECHIPA IDEALA China

    Antrenamente 1
    G1 Rosberg +225
    G2 Sutil +110
    G3 Hulkenberg +85
    G4 de la Rosa +90
    G5 -

    Antrenamente 2
    G1 Hamilton +250
    G2 Schumacher +175
    G3 Alguersuari +115
    G4 Chandhok +50
    G5 Trulli +65

    Am trecut doar pilotii, nu si echipele, doar de la antrenamentele 1 si 2. Nu mai stau sa trec si echipele si pilotii de la antrenamente 3, calificari si cursa. Oricum sunt numai greseli.

    Rosberg nu a fost in G1, Sutil nu a fost in G2, etc, etc, la MP Chinei.

    Cei care ati primit mail-ul puteti sa postati si sa confirmati ce am scris mai sus.

    In concluzie, in ciuda pozitiei "oficiale" din mail-ul pus de Il_her

    SOFTUL CARE GESTIONEAZA CONCURSUL F1 CHAMP E VARZA IN CONTINUARE.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru