F1: McLaren prezintă o grafică nouă pentru ultima cursă din Abu Dhabi

de Tiberiu Safta
Joi, 17.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit o grafică nouă pentru ultima cursă de Formula 1 din acest sezon, care va avea loc la Abu Dhabi. Noua grafică a fost creată de o artistă din Liban.

Cu ocazia ultimei etape a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, McLaren a pregătit o grafică specială pentru Marele Premiu de la Abu Dhabi. Grafica pe care o va purta monopostul MCL36 în ultima sa cursă din 2022 a fost desenată de către Anna Tangles, o artistă din Liban.

Nu este prima dată când McLaren aduce culori noi în acest sezon. În etapele din Singapore și Japonia, echipa britanică a concurat cu o grafică specială cu accente roz. Noua grafică pentru etapa de la Abu Dhabi prezintă desene cu un joc special de culori la aripa față și în zona sidepod-urilor.

Înainte de ultima cursă, McLaren se află pe locul 5 în clasamentul constructorilor, cu 148 de puncte. În acest weekend, pilotul australian Daniel Ricciardo va pilota pentru ultima oară alături de echipa cu sediul la Woking înainte de a fi înlocuit de compatriotul său, Oscar Piastri, în sezonul 2023.

McLaren a îndurat un sezon dificil în acest an. Cel mai bun rezultat a fost un loc 3 obținut la Imola de către Lando Norris.

Pilotul britanic are contract cu echipa până în 2025.

Marele Premiu de la Abu Dhabi este programat în weekend-ul 18-20 noiembrie. Această etapă marchează sfârșitul carierei lui Sebastian Vettel, care se va retrage la finalul acestui an, după 16 sezoane petrecute în Formula 1. Cursa de la Abu Dhabi va avea loc duminincă de la ora 15, ora României.

via Formula 1

Comentarii (6)

  • Chevyrolet
    Să mai investească în dezvoltarea mașinii nu să îi schimbe mereu grafica.
    4 1
  • Probabil obligații față de sponsori. Să mai scoată din banii pentru salariul lui RICI că puncte n-a adus. S-au păcălit mizând pe experiența lui. nu sunt singurii.
    7 1
  • mai bine si-ar face masina decat vopsele ca vopsele toata lumea stie
    2 0
  • @mihai Ar vrea ei dar... Acum o să fie și mai greu cu pilot începător. Cel puțin o să aibă salariu mic nu ca italo- mauro-australianul care bea șampanie din din pantof.
    4 0
  • Marius
    Grafica noua, culori fantastice, performațe, mai greu. @Chevyrolet,o sa ajungă ca Williams, din păcate.
    0 0
  • Marius
    Performante *
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru