F2: Marinescu, evoluţii convingătoare în testele de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.10.2011
Mihai Marinescu a avut un parcurs promiţător în testele de Formula 2 efectuate joi pe circuitul de la Barcelona, gazda ultimei etape a sezonului 2011 la finalul acestei săptămâni.

Mihai Marinescu a participat joi la o sesiune de teste de Formula 2 pe circuitul de la Barcelona, care găzduieşte anual şi Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Sesiunea a fost împărţită în patru părţi distincte, iar braşoveanul a avut o evoluţie convingătoare, menită să-i ofere încredere pentru restul weekednului.

În prima parte, el a ocupat locul şapte în clasamentul general la o secundă şi jumătate în spatele liderului Miki Monras, pentru ca în a doua parte să termine pe locul cinci la aproximativ 1.1 secunde în spatele aceluiaşi pilot. Ploaia a bulversat programul piloţilor în a treia parte, iar timpii au scăzut considerabil, pilotul român ocupând în final locul nouă la cinci secunde în spatele liderului Mirko Bortolotti. A patra şi ultima parte a sesiunii de teste de joi are loc în această seară.

Sesiunea de teste reprezintă însă doar o avanpremieră pentru ultima etapă de Formula 2 a sezonului, care va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Marinescu are nevoie de clasări pe podium în cursele de sâmbătă şi duminică pentru a putea spera să termine sezonul pe locul trei în clasamentul general, performanţă ce i-ar permite să testeze un monopost de GP2.

Pentru a reuşi acest lucru, el trebuie să recupereze 39 de puncte în faţa lui Ramon Pineiro.

Iată programul complet al etapei de Formula 2 din acest weekend:

 Eveniment  Ziua  Ora  Transmisii TV
 Antrenamente 1  vineri, 28 octombrie  11:20 - 12:05  
 Antrenamente 2  vineri, 28 octombrie  16:50 - 17:35  
 Calificari 1  sambata, 29 octombrie  11:25 - 11:55  
 Cursa 1  sambata, 29 octombrie  15:25 - 16:05  Sport.ro
 Calificari 2  duminica, 30 octombrie  09:45 - 10:15  
 Cursa 2  duminica, 30 octombrie  14:55 - 15:35  Sport.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru