F2: Marinescu, locul 4 în a doua cursă de la Brands Hatch

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 24.07.2011
Mihai Marinescu a terminat pe locul patru a doua cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Brands Hatch.

Pilotul român Mihai Marinescu a pus deoparte dezamăgirea după abandonul suferit în prima cursă de sâmbătă printr-un rezultat bun obţinut duminică pe circuitul de la Brands Hatch.

Plecat de pe poziţia a şasea a grilei de start, braşoveanul în vârstă de 22 de ani a avut un start bun şi a câştigat o poziţie în prima treime a cursei, după care a reuşit să-şi păstreze locul cinci în faţa lui Hegewald. O ieşire în decor a lui Monras l-a promovat apoi pe locul patru, iar până la final Marinescu a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Pilotul nostru şi-a egalat astfel cea mai bună performanţă în cei doi ani petrecuţi în Formula 2 şi şi-a trecut în cont 12 puncte.

Următoarea etapă de Formula 2 va avea loc la finalul lunii august pe modernizatul circuit Red Bull Ring, gazda Marelui Premiu al Austriei până în 2003.

Comentarii (4)

  • GRESIT
    Gresit! Mihai Marinescu a plecat de pe locul 7 pe grila de start. A castigat DOUA pozitii, nu una. Mai exact Alex Brundle si Tobias Hegewald. Apoi a profitat de faptul ca Miki Monras s-a dus in balarii si asa a terminat pe locul 4. E chiar asa greu sa aruncati un ochi pe site-ul oficial al competitiei?
    3 1
  • MADALINA
    BRAVO
    BRAVO Mihai!!! Sper ca in viitor sa ajunga in F1 pt ca merita, a demonstrat asta, dupa un abandon locul 4 e super. Tineo tot asa pana la finalul sezonului.
    1 4
  • @madalina
    Nu a demonstrat nimic. Locul 4 este unul excelent, din pacate nu este constant. Nu are sponsori consistenti pentru F1 si nici rezultate care sa-l scoata in fata. Locul 9 in clasamentul general si 3 curse pana la final, eu consider ca nu a demonstrat nimic pentru F1.
    Mai are de muncit pentru ca nu e deloc usor cand nu ai bugetele celorlalti.
    Poate la anul... eu ii tin pumnii sa reuseasca. F1 nu e o tinta care nu poate fi atinsa de el. Dar trebuie mult mai multa munca.
    8 0
  • MADALINA
    Eu consider ca si locul 4 e important. Si chiar daca nu are deocamdata bugetul celorlalti nu inseamna ca norocul nu ii poate surade de undeva si sa ajunga in F1. Ii tin pumnii in continuare si sunt sigura ca va ajunge sus de tot.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru