F2: Marinescu, locul 5 în a doua cursă de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 17.04.2011
Mihai Marinescu a terminat pe locul cinci a doua cursă de Formula 2 de la Silverstone şi ocupă locul trei în clasamentul general după prima etapă.

Mihai Marinescu a încheiat cu dreptul prima etapă de Formula 2 a noului sezon, după ce a reuşit o nouă clasare în primii cinci.

De data aceasta, braşoveanul în vârstă de 22 de ani a plecat de pe poziţia a nouă a grilei de start şi a terminat pe locul şase, însă va fi promovat cu o poziţie până pe cinci ca urmare a descalificării lui Will Bratt. Acesta din urmă a ignorat o penalizare de tip drive-through şi va pierde poziţia a doua pe care a finalizat cursă.

În urma acestui rezultat, Marinescu a câştigat 10 puncte, care se adăugă altor 12 puncte obţinute în prima cursă de sâmbătă. El a fost unul dintre cei mai constanţi piloţi în această etapă, motiv pentru care ocupa locul trei în clasamentul general cu 22 de puncte.

Cu toate acestea, prezenţa sa la următoarele etape din Formula 2 este incertă din motive financiare.

Comentarii (1)

  • masina
    am vazut cursa, a fost presarata cu accidente si cu un Will care ''nu a vazut nici o culoare in fata ochilor'' pana la capat, Mihai a facut o cursa buna dar masina bat-o vina nu merge, sau nu a fost setata cum trebuie, pe bani putini a fost un rezultat exceptional, asa ca Mihai nu te da batut, se poate, bafta si numai bine
    25 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru