F2: Marinescu, locul 5 în prima cursă de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 29.10.2011
Mihai Marinescu a terminat pe locul cinci prima cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Barcelona şi a pierdut orice şansă să termine pe locul trei în clasamentul general.

Mihai Marinescu a avut o nouă prestaţie convingătoare în Formula 2, de data aceasta pe circuitul de la Barcelona în cadrul ultimei etape a sezonului.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani a plecat de pe locul al cincilea al grilei şi a avut un start bun, reuşind să se menţină pe această poziţie. Ulterior, el a încercat de mai multe ori să-l atace pe Tobias Hegewald, însă nu a reuşit să se apropie uficient de mult pe un circuit pe care depăşirile sunt în general foarte dificile.

Astfel, românul şi-a trecut în cont încă 10 puncte, însă acestea sunt insuficiente pentru a-l menţine în cursa pentru locul trei în clasamentul general, care i-ar fi permis să testeze un monopost de GP2.

Cursa a fost câştigată de Mirko Bortolotti, care este deja campionul competiţiei şi a plecat din pole position. Duminică va avea loc a doua manşă a weekendului, care va marca totodată şi finalul sezonului 2011 al Formulei 2.

 Eveniment  Ziua  Ora  Transmisii TV
 Calificari 2  duminica, 30 octombrie  09:45 - 10:15  
 Cursa 2  duminica, 30 octombrie  14:55 - 15:35  Sport.ro

Comentarii (1)

  • Marinescu ma face mandru ca sunt Roman!
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru