F2: Marinescu, locul nouă în a doua manşă de calificări de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 17.04.2011
Mihai Marinescu a ocupat poziţia a noua în a doua manşă de calificări pentru etapa de Formula 2 de pe circuitul de la Silverstone.

Mihai Marinescu continuă parcursul bun în prima etapă a sezonului 2011 al Formulei 2 care are loc pe circuitul de la Silverstone. Chiar dacă a regresat comparativ cu manşa de calificări de sâmbătă, braşoveanul în vârstă de 22 de ani va pleca de pe poziţia a noua a grilei de start şi are şanse mari să obţină o nouă clasare în puncte după locul patru pe care a terminat prima cursă.

El a fost cronometrat cu 1:51:026 şi a fost cu o secundă mai lent decât Miki Monras, care va pleca în premieră din pole position. Sesiunea a fost lipsită de incidente, iar piloţii au putut utiliza în această sesiune şi butonul de turbo, un sistem asemănător ca efect cu tehnologia KERS din Formula 1.

A doua cursă a etapei de Formula 2 de la Silverstone va avea loc cu începere de la ora 16:40 şi va fi transmisă în direct pe internet pe site-ul oficial al Formulei 2 şi pe site-ul www.sport.ro.

Comentarii (1)

  • Formula 2
    Marinescu a terminat pe locul 5.Felicitari!Locul 3 in clasamentul general.Bravo Mihai!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru