F2: Marinescu, locurile 2 şi 4 în antrenamentele de pe Red Bull Ring

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.08.2011
Mihai Marinescu a terminat pe locurile patru şi, respectiv, doi cele două sesiuni de antrenamente de Formula 2 desfăşurate pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

Mihai Marinescu participă la sfârşitul acestei săptămâni la cea de-a şasea etapă de Formula 2 a sezonului 2011, care se desfăşoară pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani a început cu dreptul weekendul prin rezultatele foarte bune obţinute în antrenamentele de vineri. În prima sesiune a terminat pe locul patru după ce a fost cronometrat cu 1:23.625, nu înainte de a fi sporadic chiar pe prima poziţie.

În sesiunea de după-amiază a reuşit chiar să-şi îmbunătăţească prestaţia şi a terminat pe locul 2 după ce a fost cronometrat cu 1:23.438, fiind cu o jumătate de secundă mai lent decât liderul Mirko Bortolotti.

Pentru Marinescu urmează cele două sesiuni de calificări şi curse, care vor avea loc sâmbăta şi duminica după următorul program:

 Eveniment  Ziua  Ora  Transmisii TV
 Calificari 1  sambata, 27 august  10:45  
 Cursa 1  sambata, 27 august  14:45  Sport.ro
 Calificari 2  duminica, 28 august  10:05  
 Cursa 2  duminica, 28 august  15:45  Sport.ro

Comentarii (1)

  • Bravo Mihai!!!
    Sper ca acest wekend sa-ti aduca si prima clasare pe podium,de ce nu poate chiat pe cea mai inalta treapta.
    Succes si tine-o tot asa!!!
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru