Fauzy va pilota pentru Lotus în antrenamentele din Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.11.2010
Fairuz Fauzy îl va înlocui pe Heikki Kovalainen la volanul monopostului Lotus Racing în prima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi.

Lotus Racing a decis să-i ofere o nouă oportunitate pilotului de teste Fairuz Fauzy să capete experienţă la volanul unui monopost de Formula 1.

Malaezianul va avea ocazia să participe la prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu din Abu Dhabi, urmând să-l înlocuiască pe Heikki Kovalainen.

"Aştept cu nerăbdare să revin în monopost şi cred că va fi o atmosferă specială, pe circuit şi în garaj. Concurarea aproape de apusul soarelui va face cursa foarte interesantă, dar întrucât voi concura în prima sesiune de antrenamente pentru mine adevărată provocare va fi să forţez pe ceea ce va fi o pistă verde (n.r - fără aderentă). Am petrecut puţin timp în simulator pentru a mă pregăti pentru vineri, dar evident va fi diferit când voi ieşi pe adevăratul circuit", a declarat el în cadrul unui comunicat de presă.

Fauzy a mai concurat în câteva sesiuni de antrenamente pe parcursul acestui sezon.

Via | Lotus Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru