Fermierii din India: "Vom face totul pentru a opri cursa!"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.10.2011
Fermierii din India susţin că vor juca cricket pe asfalt în timpul calificărilor şi vor face totul pentru a opri cursa de Formula 1 programată în 30 octombrie.

Ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Indiei, programată pentru 30 octombrie, continuă să nască conflicte aprinse între organizatori şi fermierii din regiune.

Nemulţumiţi de faptul că au primit prea puţini bani pentru terenul expropiat de autorităţi pentru construcţia circuitului, fermierii şi-au reierat ameninţările că vor întrerupe cursa de duminică, nu înainte de a da un ultim avertisment în timpul calificărilor printr-un joc de cricket pe asfalt.

"Vom încerca să oprim cursa indiferent de costuri, pentru că reprezintă nedreptatea pe care am suferit-o. Am auzit că maşinile străine de Formula 1 vor sosi intre 18-20 octombrie. Intenţionăm să le oprim să intre pe circuit", a declarat un fermier pentru publicaţia Indian Express.

Purtătorul de cuvânt al fermierilor a păstrat un ton mai moderat. "Vrem să găzduim un eveniment sportiv, pentru a arăta lumii doleanţele noastre. Nu vrem să cauzăm probleme, dar vocile noastre trebuie să fie auzite", a precizat el.

Organizatorii Marelui Premiu al Indiei au negat însă orice potenţiale probleme şi sunt convinşi că evenimentul va decurge fără niciun fel de incidente.

"Nu este nimic alarmant. Nu există niciun pericol la adresa cursei. Fermierii vor doar să terorizeze organizatorii şi administraţia", a precizat el.

Via | GMM

Comentarii (5)

  • e clar temerilor mi-au fost confirmate o sa i vad pe fermierii cum se bat cu tractoarele pt Q2 impotriva lui Williams Lotus si Virgin
    12 3
  • Serban
    Sa fiu rau putin
    Tractoarele nu au nici o sansa impotriva lui Hamilton:P:D
    14 5
  • ?
    mai bine sar ruga la buddha
    5 7
  • finnaly
    Doamne ajuta!
    Va avea si Alonso pe cine sa depaseasca.............., desi daka ma gandesc ca lamborghini au inceput prin a face tractoare, dupa care i-au aratat lui Enzo (zis si Ferrari) cum se misca o masina sport...........cred ca spaniolul va pierde ................Dar nu-i problema, vor iesi toti fanii "rosii" si vor spune ca altii sunt de vina :)))))
    7 14
  • @unu
    Bine zis, da-i inainte cu prostia. Tine minte, spune numai rahaturi sigur lumea te va aprecia la justa valoare. Esti the best!
    9 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru