Fernades: "Lotus trebuie să scape de problemele de fiabilitate"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.10.2011
Tony Fernandes a cerut inginerilor Lotus să remedieze urgent problemele de fiabilitate pentru a putea termina pe locul 10 în clasamentul constructorilor.

Lotus a înregistrat progrese vizibile în ultimele etape şi a profitat la maxim de problemele echipelor rivale inclusiv în Marele Premiu al statului Singapore, în care Heikki Kovalainen l-a surclasat pe Vitaly Petrov de la Renault, însă echipa este afectată în continuare de probleme de fiabilitate.

În condiţiile în care echipele tradiţionale suferă rar defecţiuni tehnice la monoposturi, Lotus are la rândul ei nevoie de o fiabilitate exemplară pentru a termina în faţa rivalilor de la Virgin şi Hispania în clasamentul general.

Tony Fernandes, patronul malaezienilor, a făcut un nou apel pentru ca echipa să rezolve aceste probleme de fiabilitate, după ce Jarno Trulli a abandonat în Singapore din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze.

"Trulli a avut din nou ghinion, dar trebuie să remediem problema de fiabilitate care i-a încheiat cursa. Poate că suntem mici şi nu avem facilităţile echipelor din faţa noastră, dar asta nu înseamnă că standardele noastre ar trebui să fie mai scăzute decât ale lor, aşa că în Japonia şi în celelalte curse rămase trebuie să ne asigurăm că suntem o echipă cu două monoposturi care ne pot ajuta să ne garanteze locul 10 în acest an.

Este un obiectiv rezonabil fiecare membru al echipei munceşte din greu pentru a-l atinge", a declarat omul de afaceri malaezian.

Via | Team Lotus

Taguri: Fernandes, Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru