Ferrari a introdus update-uri pentru deflector şi F-duct

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.11.2010
Ferrari a adus la Interlagos update-uri importante pentru deflectorul spate şi sistemul de ventilaţie F-duct.

Ferrari a dezvăluit în această săptămână că va introduce update-uri aerodinamice pentru Marele Premiu al Braziliei, însă a minimalizat importanta acestora.

În realitate, Scuderia a introdus câteva update-uri semnificative pentru acest weekend, care vizează deflectorul spate şi sistemul de ventilaţie F-duct.

Dacă în privinţa deflectorului update-urile au fost contante în ultimele curse, cel introdus pentru sistemul F-duct are o importanţă mai mare. Introdus în premieră de McLaren, aceasta componentă a fost îmbunătăţita recent de Renault, iar soluţia francezilor a fost adoptată acum şi de Ferrari. Acest fapt se traduce, cel puţin teoretic, printr-o eficientă sporită a sistemului F-duct, care are o importanţă majoră la Interlagos datorită liniei drepte foarte lungi din primul sector.

Atât deflectorul în actuala sa formă, cât şi sistemul de ventilaţie F-duct vor fi interzise în Formula 1 începând de anul viitor, însă Ferrari a optat pentru îmbunătăţirea acestora chiar şi în penultima cursa a sezonului în încercarea de a câştiga titlul mondial cu ajutorul lui Fernando Alonso.

Via | Craig Scarborough

Comentarii (2)

  • Andrei
    Ferrari
    Succes Alonso
    16 4
  • Spartanu
    FORZA ALONSO&FERRARI
    sper ca cei de la ferrari sa faca o treaba buna(ma refer si la mecanici),care trebuie sa dea totul pt a avea o masina competitiva pt alonso si massa.bafta celor de la ferrari.
    9 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru