Ferrari: "Alonso şi Vettel ar face echipă bună împreună"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.06.2012
Stefano Domenicali consideră că Fernando Alonso şi Sebastian Vettel pot fi coechipieri, afirmaţie făcută în mijlocul speculaţiilor că germanul va ajunge la Ferrari în 2014.

Presa internaţională a speculat recent că Sebastian Vettel a semnat un precontract cu Scuderia Ferrari pentru sezonul 2014, informaţie negată însă de ambele părţi.

În acest context, Ferrari a publicat miercuri un interviu cu Stefano Domenicali în care acestuia îi este prezentată o fotogtafie trucată în care Vettel apare în combinezonul Scuderiei. Întrebat dacă germanul ar putea ajunge în cele din urmă să fie coechipierul lui Alonso, şeful Ferrari a replicat zâmbind:

"În viaţa niciodată nu trebuie să spui niciodată. Cred că amândoi sunt băieţi inteligenţi care ar putea trăi împreună cu uşurinţă (n.r - în aceeaşi echipă)".

Totuşi, Domenicali continuă să-l sprijine pe Felipe Massa, care după un început dezamăgitor de sezon a început să progreseze, chiar dacă este departe de performanţele coechipierului său. El a făcut o paralelă intre sezonul curent şi 2008, când Massa a ratat titlul mondial în ultimele zeci de secunde ale cursei finale de la Interlagos.

"Există multă presiune, dar îmi amintesc bine sezonul 2008, când Felipe a avut probleme în primele două curse şi apoi a luptat până la final pentru titlu.

În acest an nu este atât de diferit: după ce Felipe a pilotat grozav la Monaco, aceeaşi jurnalişti care l-au criticat au început să mă întrebe de ce nu are deja un contract pentru anul viitor. Un lucru este sigur: ca şef de echipă, întotdeauna l-am încurajat şi protejat", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Comentarii (4)

  • alonso
    i perfect daca veetel
    2 4
  • alonso e tipul de om care nu suporta sa fie batut de coechipierul lui nici vettel nici altcineva nui va conveni lui alonso poate inca un massa
    6 6
  • mobius
    Nu sunt dintre cei care cred ca cei doi piloti, cel putin acum si ma gandesc la 3-4 ani, ar putea sa coabiteze, asta nu pentru ca ar avea ceva unul impotriva celuilalt ci pur si simplu pentru ca amandoi vor sa castige iar o echipa cat de cat responsabila nu ar putea acorda libertate totala ambilor. Cei doi impreuna, acum, o viziune "a la Domenicali".
    4 0
  • ferrari
    Alonso 31 de ani. probabil peste 3-4 ani i se va face vant de la Ferrari pentru a veni Vettel. E inevitabila chestia asta. si daca schumacher se retrage vettel are sanse mari sa vina la mercedes.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru