Ferrari anticipează progrese constante în sezonul 2015

de Daniel Popescu
Joi, 15.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a admis că a început cu întârziere dezvoltarea monopostului, însă anticipează că va înregistra progrese constante pe parcursul sezonului datorită posibilităţii de a dezvolta motorul.

Începem sezonul un pic cam târziu din cauza faptului că designul noului monopost a început cu întârziere, dar cred că monopostul va fi din ce în ce mai bun pe parcursul anului.

Sergio Marchionne
Presedinte Ferrari
Sergio Marchionne, preşedintele Ferrari, a dezvăluit că Scuderia a început cu întârziere proiectul noului monopost pentru sezonul 2015, ca urmare a numeroaselor schimbări din structura de conducere.

Italianul este însă încrezător în şansele echipei de a înregistra progrese vizibile pe parcursul sezonului, în primul rând datorită posibilităţii de a dezvolta motorul.

"Începem sezonul un pic cam târziu din cauza faptului că designul noului monopost a început cu întârziere, dar cred că monopostul va fi din ce în ce mai bun pe parcursul anului. Avem un nou şef de echipă care a fost implicat în curse, Maurizio Arrivabene. Avem şi un băiat tehnic, James Allison, care se ocupă de partea tehnică a echipei. Aşa că avem echipă", a declarat el pentru publicaţia Automotive News.

 

Dacă Ferrari nu se descurcă bine pe circuit, atunci cred că asta va avea în cele din urmă un impact asupra brandului.

Sergio Marchionne
Presedinte Ferrari
Îndepărtarea lui Luca di Montezemolo din funcţia de preşedinte al Ferrari a generat iniţial numeroase speculaţii cu privire la participarea Scuderiei în Formula 1, însă Marchionne consideră că performanţele înregistrate de echipă în Marele Circ sunt esenţiale pentru a obţine vânzări cât mai bune cu maşinile de serie.

"Afacerile merg incredibil de bine pentru divizia de maşini de stradă, dar inima succesului Ferrari este ceea ce face pe circuitul de curse. Şi dacă nu se descurcă bine pe circuit, dacă nu luptă în mod corespunzător, atunci cred că asta va avea în cele din urmă un impact asupra brandului", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (10)

  • Vrem fapte nu vorbe!
    16 0
  • "anticipează că va înregistra progrese constante" Omg ....
    11 0
  • Ha,ha,ha...
    Fix pix...progrese constante la ei = sfarsitul sezonului mai rau decat inceputul...dovedit in anii precedenti ! ;)
    14 1
  • Vor face progrese mari in ultimele 2 curse o sa vedeti. Aceste progrese vor veni la 3 luni dupa ce celalte echipe au stopat dezvoltarea masinilor din 2015, concentrandu-si atentia pt 2016. Asa cu paci marunti Ferrari se va apropia de top. Vor fi top-noch. Vor fi top of the class. Tifosi se vor umfla in pene.
    7 23
  • *pasi
    7 18
  • Mircea, sa-ti fie gura aurita ca cuibul de pupaza, ca tare mult astept sa-i vad din nou acolo unde le este locul, in top of the class cum spui matale!!
    5 9
  • @sumi7
    Asteapta tu mult si bine...
    0 1
  • @ no name
    Speranta moare ultima dude. Am vazut prea multe in F1 ca sa nu sper !
    3 0
  • deocamdata ei spera sa ajunga in Q3 la Melbourne.Apoi daca mai intervine un SC ,o urgie a naturii ,un carambol,etc au sansa lor sa fie pe podium.
    0 1
  • arf bn sa faceti o figura frumos anul acesta .ca de citiva ani ne-am saturat de vb goale apucativa de treaba daca vreti s ramineti un brend
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru