Ferrari anticipeaza rezultate bune pentru Fisichella

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.09.2009
Ferrari se asteapta ca Giancarlo Fisichella sa ajute echipa sa termine pe locul 3 in clasamentul constructorilor in acest sezon.

Fisichella se va alatura Scuderiei Ferrari incepand de la Marele Premiu al Italiei, urmand astfel sa-l inlocuiasca pe Luca Badoer, care a dezamagit in cele doua curse in care i-a tinut locul lui Felipe Massa.

Stefano Domenicali, seful Scuderiei Ferrari, crede ca italainul va reusi va ajuta echipa sa isi atinga obiecitvul propus pentru acest final de sezon, si anume ocuparea locului 3 in clasamentul constructorilor.

"L-am ales pe Fisichella pentru ca ne putem astepta sa isi aduca o contributie importanta in ultima parte a sezonului. Pe parcursul carierei sale, Giancarlo a aratat ca este rapid si competitiv. Prin urmare, suntem mandri ca suntem capabili sa concuram cu un pilot italian in cursa noastra de acasa", a declarat italianul.

In ciuda faptului ca Badoer nu a impresionat in cele doua curse in care l-a inlocuit pe Massa, Domenicali i-a multumit italianului pentru munca depusa in cadrul Scuderiei.

"Dorim sa-i multumim lui Luca Badoer pentru spiritul de echipa demonstrat in aceste circumstante.

Este pacat ca nu a fost capabil sa-si arate valoarea in ultimele doua curse, avand de infruntat conditii care ar fi fost dificile pentru oricine", a incheiat oficialul Scuderiei Ferrari.

Fisichella va debuta la volanul monopostului Ferrari cu ocazia Marelui Premiu al Italiei din 13 septembrie.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru