Ferrari anticipează surprize majore în Formula 1 în sezonul 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 30.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari consideră că schimbarea regulamentului tehnic va provoca numeroase surprize în Formula 1 în sezonul 2014.

Formula 1 se pregăteşte pentru una dintre cele mai mari schimbări ale regulamentului tehnic din întreaga sa istorie, motoarele V8 de 2.4 litri urmând să fie înlocuite de unităţi turbo V6 de 1.6 litri.

Tocmai de aceea, Stefano Domenicali, şeful Scuderiei Ferrari, anticipează că ordinea pe grila de start s-ar putea schimba radical în sezonul următor.

"Bănuiala mea este că am putea vedea surprize uriaşe sezonul următor în ceea ce priveşte ordinea pe grila de start. În opinia mea şi dacă îmi amintesc bine schimbările care urmează sunt cele mai mari pe care le-am avut vreodată în Formula 1. Este foarte important să le gestionezi bine, altfel eşti pierdut", a declarat italianul într-un amplu interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Ultima schimbare majoră a regulamentului tehnic a avut loc în sezonul 2009, înaintea căruia Ferrari şi McLaren se luptau pentru supremaţie. În primul sezon al schimbării de regulament Brawn GP a cucerit ambele titluri mondiale, iar Red Bull Racing a început ascensiunea care avea să se transforme într-o dominaţie absolută pe parcursul următoarelor trei ediţii.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • dap, multe schimbari. Singura constanta e Newey...
    22 6
  • da, newey si rory byrne
    1 10
  • Nu-l mai suport pe Domenicali. In fiecare an anunta schimbari majore in anul urmator, si cand vine momentul adevarului monopostul e iar al 3-lea sau al 4-lea din competitie.

    Pai daca te stii incompetent, si ai demonstrat-o in atatia ani, nu mai bine te duci naibii si iti cauti o alta activitate? Devine insuportabil omul asta! N-are nici bunul simt de a pastra tacerea. Parca trateaza fanii ca pe niste prosti.
    3 11
  • Cred ca o surpriza majora ar fi daca ar mai castiga si ei un campionat:))
    14 6
  • @91schumi06
    voinice, ai sa fii surprins ;)
    0 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru