Ferrari anticipeaza un start in forta in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.03.2010
Felipe Massa este increzator ca Ferrari va castiga multe puncte in primele curse ale sezonului, insa admite ca rivalii sunt la randul lor bine pregatiti.

Ferrari a fost una dintre cele mai bune echipe in cele patru sesiuni de teste din aceasta iarna, in ciuda faptului ca McLaren a stabilit cei mai buni timpi la Jerez si Barcelona.

Acest lucru il determina pe Felipe Massa sa anticipeze un start bun de sezon pentru echipa sa, dupa ce anul trecut Ferrari a avut unul dintre cele mai slabe debuturi de sezon din istorie. Desi evita sa faca predictii, brazilianul crede ca Ferrari va castiga multe puncte in primele curse ale sezonului.

"Sunt foarte fericit si motivat sa incepem sezonul intr-un mod mai bun nu numai fata de anul trecut, ci si fata de sezoanele precedente. Se pare ca suntem in conditii bune pentru a incepe campionatul cu un monopost bun si fiabil, ceea ce este bine pentru startul unui sezon. Este bine sa ne gandim la puncte de la inceput. Ma astept sa castigam multe puncte. Poate ca nu stim inca daca putem castiga curse, dar este important sa incepem sezonul in directia potrivita", a declarat el pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Pe de alta parte, Massa anticipeaza ca echipele rivale vor avea un cuvant greu de spus in aceasta parte a sezonului, in contextul in care cel putin patru echipe s-au inscris in lupte pentru titlu.

"Am un presentiment bun, dar am si picioarele pe pamant, pentru ca stim ca vom avea un campionat foarte dificil.

Sunt multe masini bune, echipe bune si piloti buni. Dar ceea ce am facut in testele din iarna a fost intotdeauna foarte pozitiv. masina noastra este foarte competitiva", a mai precizat el.

Noul sezon de Formula 1 incepe peste numai doua zile cu Marele Premiu al statului Bahrain.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Massa

Comentarii (9)

  • Ferrari
    Pumni stransi pentru Ferrari si Alonso. Mai sunt 2 zile.
    12 3
  • Alonso
    Mult noroc pt Alonso si sper sa-si faca iarasi fanii fericiti . Forza Alonso !
    9 3
  • NeoGalaxy
    Forza Felipe & Fernando! Forza Ferrari :P
    9 3
  • un nou inceput
    Ii doresc lui Alonso asa cum isi doreste si el un sezon de CM, iar pentru Ferrari acelasi lucru. Le doresc pentru tot sezonul masini bune si fiabile pentru ca pilotii sunt de top.
    8 2
  • F1 2010
    Succes Ferrari!
    3 2
  • forza
    Forza felipe si MSC !
    5 1
  • NeoGalaxy
    Mama ce de fani McLaren frustrati, ca toti ne luaram voturi negative :)))
    5 1
  • Ferrari!
    Tin cu Red Bull anul asta dar Ferrari ramane in inima mea. Forza Ferrari! Sa le puste rotile celor de la Meclaren!
    3 1
  • ferrari
    si eu sunt cu ferrari.forta.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru