Ferrari anticipează un weekend competitiv în Germania

de Daniel Popescu
Marti, 17.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari consideră că va avea parte de un weekend competitiv în Germania, însă admite că monopostul F2012 are în continuare slăbiciuni în privinţa vitezei de top.

Fernando Alonso a obţinut o victorie şi un loc doi în ultimele două curse, performanţe care l-au propulsat pe prima poziţie în clasamentul general. Rezultatele au generat un val de optimism şi în cadrul Scuderiei Ferrari, motiv pentru care Andrea Stella, inginerul de curse al dublului campion mondial, anticipează un parcurs competitiv şi în Marele Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Monopostul a fost bun la Valencia, dar şi la Silverstone. Iar Hockenheim este o combinaţie între viteza mică solicitată de Valencia şi viteza mare de la Silverstone, aşa că mă aştept ca Ferrari să fie competitivă în Germania", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Scuderiei.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, oficialul italian a admis că Ferrari nu deţine încă un competitiv pe toate tipurile de circuit şi a evidenţiat o slăbiciune în privinţa performanţei pe liniile drepte.

"Întotdeauna vrei să obţii o viteză de top mai bună pentru că asta te ajută să reduci timpul pe tur şi îţi face viaţa mai uşoară pe parcursul cursei.

Dar, evident, viteza de top este opusă forţei de apăsare aerodinamică şi, dacă suntem limitaţi în privinţa vitezei de top, asta are drept cauză faptul că monopostul nostru are performanţe bune când vine vorba despre forţă de apăsare aerodinamică. Totuşi, este cu siguranţă o zonă în care încercăm să îmbunătăţim pentru viitor", a mai precizat el.

Via Ferrari

Comentarii (4)

  • Sper sa nu ii cuprinda prea mult valul de optimist.
    6 0
  • sper sa n-auzim mesaje cu inteles privat...
    0 3
  • apropo... asta daca Massa ar fi mai iute de picior.
    0 2
  • ayrton4ever
    Pai si ce ai vrea?Sa-i dea victoria lui Massa care are de 6 ori mai putine puncte decat Alonso, pilot cu sanse reale la titlu? Daca Massa ar fi mai iute de picior si Alonso in spatele lui, ii va da locul si gata, pentru ca asa este normal si ordinele de echipa sunt LEGALE... oricum ar fi o surpriza mare sa se intample asta (adica Massa sa fie in fata lui Alonso)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru