Ferrari anulează lansarea monopostului, dar va publica imagini pe internet

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.02.2012
Ferrari a anulat evenimentul de lansare al noului monopost din cauza ninsorilor abundente de la Maranello, însă va publica pe internet imagini cu acesta.

Ferrari a fost nevoită să ia o decizie radicală şi să anuleze evenimentul de lansare al noului monopost programat vineri, 3 februarie, cu începere de la ora 11:30, ora României.

Decizia a fost luată din cauza ninsorilor abundente de la Maranello şi din regiune şi din cauza prognozei meteorologilor, care anunţă o continuare a căderilor de zăpadă şi a reducere drastică de temperatură. Prin această decizie, Scuderia vrea să evite problemele de trafic pe care ar fi urmat să le întâmpine cei aproximativ 300 de reprezentaţi ai presei care erau aşteptaţi la eveniment.

Cu toate acestea, Ferrari va publica pe site-ul său dedicat Formulei 1 fotografii cu noul monopost însoţite de detalii tehnice şi interviuri cu Fernando Alonso, Felipe Massa şi conducerea tehnică a echipei.

Anunţul Scuderiei vine la numai câteva ore după ce echipa anunţase că tururile demonstrative cu noul monopost care ar fi trebuit efectuate pe circuitul de la Maranello la scurt timp după lansare vor fi foarte probabil anulate din cauza stratului de zăpadă depus pe pistă.

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Bogatie
    Un proverb spune ca daca ninge sau ploua la un eveniment, de orice fel, insemna bogatie, succese,
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru