Ferrari ar putea utiliza noul sistem de ventilatie in Spania

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Fernando Alonso a dezvaluit ca Ferrari face tot posibilul pentru a introduce noul sistem de ventilatie in Marele Premiu al Spaniei.

Ferrari este una dintre numeroasele echipe care dezvolta un concept similar al sistemului de inovatie introdus in premiera de McLaren in acest sezon.

Italienii au utilizat o versiune pasiva a sistemului in Marele Premiu al Chinei, iar inginerii lucreaza acum in speranta ca versiunea completa va fi disponibila in Spania.

“Lucram la sistemul de ventilatie si am putea inregistra progrese si mai mari pentru Barcelona, dar acest lucru nu este inca confirmat. Nu este un sistem usor, dar stiu ca echipa munceste din greu pentru a-l face disponibil cat mai repede posibil”, a declarat Fernando Alonso pentru publicatia spaniola Marca.

Mercedes GP a confirmat recent ca spera sa introduca un astfel de sistem tot la Barcelona, desi varianta cea mai plauzibila este Marele Premiu al Turciei. Pe de alta parte, Williams a anuntat deja amanarea introducarii propriei versiuni cu doua luni, in timp ce BMW-Sauber este singura echipa care a reusit sa realizeze o replica utilizabila a acestui sistem.

Via | GMM

Comentarii (5)

  • XIOREL123
    "introducarii" ?
    1 4
  • Mama Matura
    Sunt cateva greseli si in textul de mai jos:

    "“Lucram la sistemul de ventuilatie si am putea inregistra progrese si mai mari pentru Barcelona, dar acest lucru nu este inca confirmat. Nu este un sistem usor, dar stiu ca echipa munceste din greu pentru a-l face disponibil cat mai repdde posibil”, a declarat Fernando Alonso pentru publicatia spaniola Marca.".

    2-3 maxim :)
    2 5
  • vai de ei
    Au ajuns sa-si gaureasca si ei masina? Ce comentarii faceau fanii rosii despre dispozitiv... Acum ce ziceti?
    1 6
  • fan rosu
    da
    Nu-ti bate tu capu, fanii rosii prefera oricum o gaura rosie uneia argintie
    6 1
  • @DRAKo
    Mai tovarase, mai ti minte tu strecuratorul lu' bunica ... ce culoare are ? Parca e argintiu, nu? Ai vazut tu strecuraror rosu !? Vezi, duca cum bine mai zicea cineva pe aci, pe fanii rosii nu ii deranjeaza gaurile rosii. ( Si acum lasand gluma la oparte mie mi se pare o solutie idioata permisa de o FIA idioata, o derogare de la regulament si orice bun simt, parca nu mai este vorba de o masina sa ajunga pilotul sa schimbe aerodinamica cu coate, genunchi, etc, asta nu e F1, asta suna a ciclism, parerea mea. Culema, canf Ferrari a facut o aripa flexibila aia era neregulamentara ... acum nu mai e neregulamentar )
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru