Ferrari: "Brawn GP si Red Bull vor ramane in top si in 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.11.2009
Ferrari anticipeaza ca Brawn GP si Red Bull se vor mentine in fruntea Formulei 1 si anul viitor, insa mizeaza pe o revenire in forta dupa sezonul ratat din 2009.

Regulamentul tehnic din acest an a produs numeroase surprize, iar Brawn GP si Red Bull au profitat de slabiciunile fortelor traditionale pentru a domina campionatul.

Specialistii estimeaza ca cele doua echipe care au luptat pentru titlu in 2009 vor intampina dificultati in a ramane in top si anul viitor, insa Stefano Domenicali, seful Scuderiei Ferrari, este de o alta parere.

"Brawn GP a avut un avantaj urias la inceputul sezonului pentru ca au dezvoltat noua masina cu mult timp in urma. In ceea ce priveste Red Bull, cred ca au avut un pachet grozav si cu siguranta vor fi acolo sus si anul viitor", a declarat italianul pentru postul britanic de televiziune ITV.

Ferrari a incheiat sezonul 2009 doar pe locul 4 in clasamentul constructorilor la capatul unui an dezamagitor, in care a obtinut o singura victorie. Domenicali crede ca acest an a fost similar din multe puncte de vedere cu sezonul 2005 si admite ca Ferrari are parte in unele sezoane de caderi dramatice de forma.

"In 2005 am suferit la fel ca in acest an, am avut singura victorie la Indianapolis si acel sezon a fost foarte dificil.

Avem aceste perioade si suntem obisnuiti sa iesim din ele datorita spiritului Ferrari si a resurselor noastre", a mai precizat Domenicali.

Via | SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru