Ferrari confirmă participarea la testele de la Magny Cours din septembrie

de Daniel Popescu
Joi, 23.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a confirmat oficial că va efectua sesiunea de teste dedicată tinerilor piloţi în luna septembrie, în săptămâna imediat următoare Marelui Premiu al Italiei.

Esential 3 circuite vor gazdui in acest an testele pentru tineri piloti: Silverstone, Magny Cours si Abu Dhabi
Sesiunea de teste dedicată tinerilor piloţi, care are loc în mod tradiţional pe un singur circuit la finalul sezonului, a generat numeroase controverse între echipe, care nu au reuşit să ajungă la un numitor comun şi în acest an.

După ce Williams, Marussia şi HRT au efectuat două zile de teste pe circuitul de la Silverstone în luna iulie, Ferrari a anunţat joi că participă la această sesiune de evaluare pe circuitul de la Magny Cours, gazda Marelui Premiu al Franţei până în sezonul 2008.

Testele vor avea loc pe parcursul săptămânii 10-14 septembrie, imediat după Marele Premiu al Italiei din 9 septembrie, însă zilele exacte nu au fost încă stabilite.

Urmareste Automarket
Propunerea unui test la Magny Courds a venit din partea celor de la Mercedes, astfel încât este foarte posibil ca şi echipa germană să se alăture Scuderiei.

În schimb, Red Bull, Toro Rosso şi McLaren au decis deja să efectueze această sesiune de teste pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi după cursă din 4 noiembrie, aşa cum s-a întâmplat în mod tradiţional.

În schimb, Sauber, Lotus, Caterham şi Force India nu au stabilit încă dacă vor testa la Magny Cours sau Abu Dhabi.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru