Ferrari consideră că posibilitatea de a dezvolta motoarele în timpul sezonului este o victorie

de Daniel Popescu
Marti, 13.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Marchionne, preşedintele Ferrari, consideră că permisiunea de a dezvolta motoarele în timpul sezonului reprezintă o victorie pentru echipă.

Am obţinut deja un rezultat bun prin faptul că suntem capabili să modificăm motoarele. Consider că asta este o realizare.

Sergio Marchionne
Presedinte Ferrari
Prin intermediul directorului tehnic James Allison, Ferrari a reuşit să convingă FIA că regulamentul tehnic al Formulei 1 nu include niciun termen limită pentru omologarea motoarelor pentru sezonul 2015, astfel că echipele pot dezvolta unităţile pe tot parcursul anului.

Această reuşită este catalogată de preşedintele Sergio Marchionne drept o victorie importantă, care va permite echipei să înregistreze progrese vizibile.

"Ferrari are 1000 de oameni care vor să câştige. Am obţinut deja un rezultat bun prin faptul că suntem capabili să modificăm motoarele. Consider că asta este o realizare", a declarat el pentru publicaţia italiană Gazzetta dello Sport cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Marchionne a oferit câteva detalii şi despre modul în care se va implica în cadrul echipei: va fi prezent la unele curse, însă gestionarea propriu-zisă a echipei va fi asigurată de şeful Maurizio Arrivabene.

"Vreau să le spun fanilor că voi merge la unele curse, dar avem un şef care va gestiona direct relaţia cu managementul echipei.

Din păcate am mers înapoi, dar nu mă implic în argumente cu cei care vor să genereze controverse. În schimb, stăm cu capul plecat şi încercam să revenim la victorii", a adăugat el.

Via Gazzetta dello Sport

Comentarii (4)

  • Ha,ha,ha...
    Victoriile pe circuit sunt asteptate,nu cele cu FIA sau cu regulamentul !!!
    10 0
  • @ha,ha,ha, nu te mai lamenta atat pe aici, nu castiga nimic cu aceste modificari de regulament si totusi, au dreptul toti sa modifice, ceilalti stau cumva pe loc?
    1 4
  • Cine câștigă jocurile de culise, câștigă și pe circuit. Nu mai e ca în anii 60 când băieții erau nerăbdători să construiască cea mai puternică mașină și să demonstreze care e mai bun. Pe atunci nu erau sponsori, miliarde în joc și alte chestii, era foarte multă pasiune.
    17 1
  • Ha,ha,ha...
    @Allex

    Care e problema ta,nu-ti place...nu citii,treci mai departe!Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru