Ferrari: "Încă nu am câştigat nimic"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.10.2010
Luca di Montezemolo solicită Scuderiei Ferrari să rămână cu picioarele pe pământ pentru că echipa nu a câştigat încă niciun trofeu în 2010.

Fernando Alonso a revenit duminica pe primul loc în clasamentul general în urma victoriei obţinute în Marele Premiu al Coreei de Sud şi, cu numai două curse înainte de final, şansele sale de a cuceri titlul mondial al crescut exponenţial.

Cu toate acestea, Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, a făcut apel la întreaga echipă să-şi păstreze calmul, ca urmare a faptului că titlurile mondiale nu au fost încă cucerite.

"Să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că de fapt nu am câştigat încă nimic. Nu eram nefolositori înainte şi nu am devenit genii acum. Suntem doar o echipă care nu se preda niciodată. Totuşi, nu am câştigat încă nimic. Vă spun înainte: fiecare dintre noi trebuie să aibă ca obiectiv pole position-ul în rolul pe care îl îndeplineşte, să meargă într-o afacere cu capul sus, concentrare şi determinare şi apoi putem mări cifrele (n.r - numărul de puncte) în Abu Dhabi", le-a transmis italianul angajaţilor Ferrari, referindu-se la faptul că titlul mondial se va decide doar în ultima cursă din Abu Dhabi.

La rândul său, şeful Stefano Domenicali a insistat că Ferrari nu are dreptul să comită greşeli dacă vrea ca Alonso să devină campion mondial ion acest sezon.

"Acum vine partea dificilă şi asta trebuie să ţinem minte.

Pe parcursul următoarelor 3 săptămâni trebuie să facem totul perfect: fiabilitate, muncă la circuit şi acasă şi pregătirea pentru cursă. Acestea sunt lucruri cu care suntem obişnuiţi, dar merită să repetăm. Întotdeauna am spus că în acest an trebuie să rămânem calmi pentru că asta va face diferenţa şi nu trebuie să ne flatăm cu cuvinte de laudă, aşa cum nu suntem afectaţi de critici în cele mai dificile momente. Trebuie să lăsăm entuziasmul nesănătos la usa", a precizat el.

Via | Ferrari

Comentarii (14)

  • iulian
    aici se vede intelepciunea scuderiei sunt cea mai atre echipa ewer va tin pumni baieti
    14 9
  • iulian
    cea mai tare echipa
    11 10
  • Spartanu
    FORZA FERRARI!
    normal ca ferrari e cea mai buna echipa din istoria formulei 1si cea mai ''batrana''echipa.are cele mai multe titluri la constructori si cele mai multe victorii.sper sa nu rateze titlu anu asta.daca nu mai au sanse la constructori,macar la piloti sa castige prin alonso.forza ferrari!forza rossa!
    10 8
  • Spartanu
    FORZA FERRARI!
    si cele mai multe curse
    9 8
  • Tifosi
    "Our only aim is to be ahead of everyone, otherwise we wouldn't be Ferrari." - Fernando Alonso
    P1 & GRANDE 1,
    FORZA Prancing Horse.
    FORZA Fernando Alonso.
    FORZA Felipe Massa.
    FORZA Maranello.
    10 8
  • ctlnmihai
    ma pis pe ferarri..is back!
    poate e vreun fan ferrari care vrea să provoace şi să instige :))
    3 14
  • Diesel
    Monte
    Monte face o miscare inteligenta.Jocul e departe de a fi jucat asa ca echipa trebuie sa stea concentrata pe ultimele doua curse.Mult succes Fernando-Ferrari!
    9 5
  • @Diesel
    La Interlagos ar trebui sa stea bine-FERRARI-vor fi puternici.Bafta!
    6 5
  • nelu98
    -MIHAI
    ITI DAM LA MUI TOTI FANI FERARI PROSTALAULE
    8 5
  • nelu98
    FERRARI
    5 3
  • Spartanu
    ALL
    ar trebui sa comentam de f1,nu sa ne injuram unii pe altii.nu il mai bagati in seama pe mihai ala.
    3 3
  • Spartanu
    daniel popescu
    Domnule Popescu,nu comentez demult pe acest site.dar va rog frumos sa nu mai selectati comentariile postate de ctlnmihai.va face site-ul de rusine.asa numai la injuraturi o sa se ajunga,nu la comentarii despre f1.
    4 3
  • mihai
    Acest mihai e un mare gaozar imputit
    5 2
  • Trist
    Trist..cum a ajuns sa se vorbeasca pe acest site....
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru